23948sdkhjf

Revent med Salvagnini Smart Factory

Revent International AB i Upplands Väsby møter den økende forespørselen av stekeovner rundt i verden og gjør den største innsatsen i selskapets historie – en investering i Salvagnini Smart Factory.

 

Revent er verdensledende innovatør og produsent av stekeovner for brød og bakeverk. Selskapets siste oppfinnelse, ONE-serien med et avrundet ovnsrom og skyvedør, har satt en helt ny standard på markedet med økt kostnadseffektivitet og fleksibilitet.

Revent er et globalt firma med fire salgskontor og to produksjonsanlegg, ett i Sverige (hovedkontor) og ett i USA. Deres ovner brukes daglig i bakerier i over hundre land.

 

Helautomatisert

Investeringen består i en helt ny produksjonslinje med MBT lagersystem+ S4Xe.30+P4Lean-2520 & B3ATA. Dette produserer, sammen med et OPS (Order Process System), til 100 prosent i kit-produksjon uten mellomlager.

Revent tar steget inn i panelknekkenes verden og gjennomfører et enormt teknologiløft. Valget falt på markedsledende Salvagnini som allerede i 1977 viste den første S4-P4-linjen.

Linjen er helt automatisert med tilknytning til Revents MRP-system med direkte ordrehåndtering med hjelp av Salvagninis programvare OPS, et helautomatisk lagersystem videre til produksjonslinjen S4-P4 & B3ATA videre til "kit"-stasjoner.

 

Null omstillingstid

Det forekommer ingen omstillingstider i systemet. S4Xe.30 har alltid alle stanser forberedt med sitt unike multipresshode. P4Lean 2520 er fullt utstyrt med blant annet CLA-Sim, Option Cut, P-verktøy med mer. Den har også B3ATA med sin unike helautomatiske verktøysveksler.

Systemet vil installeres i løpet av høsten og vinteren 2022-23.

 

For mer informasjon se: www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.112