23948sdkhjf

Wavefront inn på eiersiden i Stamas Gruppen

Pål Svanes og Silje Kværne har gjennom investeringselskapet Wavefront AS kjøpt seg opp i Stamas Holding AS som blant annet eier selskapene Stamas Solutions AS (100 prosent) og Stamas Productions AS (90,1 prosent). De blir dermed nest største eier med 19,8 prosent av aksjene i selskapet etter hovedeier HAVI Invest AS som i dag eier 70 prosent av aksjene i selskapet.

 

Avgjørelsen med å gå inn i Stamas Gruppen nå er at selskapet har en sunn kultur, hvor kvalitet og erfaring har i en årrekke sikret kunden støyfrie leveranser. I tillegg til de viser både vilje og evne til å tilpasse seg morgendagens krav og forventninger. Wavefront skal nå være med å bygge opp under denne satsningen, hvor Stamas skal fortsetter jobben med å rigge seg for morgendagens marked gjennom digitalisering, gode prosesser, agile arbeidsmetoder og en bærekraftig produksjon.

 

Staker ut kursen

- For oss, fremstår Stamas som et selskap som har kunden i sentrum og framtiden i sikte. Både øvrige eiere og ansatte har en fantastisk innstilling, hvor kompetansen selskapet representer og verdiene selskapet står for er noe vi kan stille oss bak, sier Silje Kværne.

Pål Svanes som i dag er daglig leder i Stamas Holding AS og Stamas Solutions AS, samt styreleder i Stamas Productions AS, har jobbet i organisasjonen i snart fire år, og gikk inn i rollen som CEO for Stamas Gruppen høsten 2019. Pål har gjennom de siste årene lært både bransjen og folkene å kjenne.

- Selskapet går bra og eierne har en klar ide hvor vi skal videre. Med kompetansen og dyktige ansatte på alle nivå i organisasjonen kombinert med gode prosesser, fokus på bærekraft og en moderne maskinpark så kan vi levere nær sagt alt innen maskinering og fabrikasjon av metaller helt i tråd med kundens forventninger. Mitt fokus sammen med resten av ledergruppen er å videreutvikle det gode miljøet i selskapet og de gode relasjonene vi har med våre kunder og samarbeidspartnere, uttaler svarer Svanes, som fortsetter i rollene og blir dermed sammen med Silje Kvernes en aktiv eier.

 

For mer informasjon se: https://stamassolutions.no

Kilde: Stamas

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.188