23948sdkhjf

Inngår partnerskap med Trimill Machine Tools

Johan Nordström Verktøymaskiner og Trimill har innledet et samarbeid for lansering av Trimill portalfresemaskiner. Gjennom samarbeidet med Johan Nordström Verktøymaskiner tilbyr de nå et utvalg av 3- til 7-aksede høykvalitets portalfresemaskiner for det norske markedet.

Trimill er et ungt familieselskap med store ambisjoner. Firmaet ble grunnlagt i Tsjekkia i 2000 og har i dag cirka 140 ansatte, hvorav 20 personer er en del av utviklingsteamet. Trimill henvender seg i hovedsak mot blant annet bil-, luftfart- og energiindustrien, samt små og mellomstore verktøyprodusenter. Selskapets design, konstruksjon og produksjon foregår i Tsjekkia, med skreddersydde løsninger som også inkluderer utskiftbare hoder.

 

Stabile maskiner

Trimills unike design "Box-In-Box" er en lukket konstruksjon av maskinens kryssglider for økt stabilitet. Utvalget av maskinene inkluderer både vertikal og horisontal fresing med bevegelser fra (x,y,z) 1.100/1.000/700 mm til 13.500/4.500/1.500 mm. Maskinene har en egenprodusert maskinseng i polymerbetong, UHC (Ultra High performance Betong), som gir ekstra stabilitet og vibrasjonsdempende egenskaper. Dette gir bedre overflatefinnish og lenger levetid for verktøyene.

Johan Nordström Verktøymaskiner er generalagent for verdensledende produsent av tekniske høykvalitetsprodukter innen verktøymaskinindustrien, fortrinnsvis fra Tyskland, Sveits og Japan. Selskapet representerer hovedsakelig produsenter av verktøymaskiner for sponfjerning, som dreiebenker, fresemaskiner, slipemaskiner og fleroperasjonsmaskiner.

 

For mer informasjon se www.jnmaskiner.no 

Kilde: Johan Nordström Verktøymaskiner

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Kongsberg Maritime sparer stort med Seco IMS
Defa sikrer kvaliteten med Mitutoyo CMM
UniMek blir «grønnere» med solstrøm på taket
Fortsatt stabil aktivitet i industrien i januar
Creator Makerspace - Arnested for nye ideer
APS valgte DNE fiberlaser
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Tungt

Send til en kollega

0.156