23948sdkhjf

Kraftig og slitesterk magnetkjernebormaskin

FEIN utvider sitt sortiment av kjernebormaskiner, og legger til den lille, lette, men sterke en-hastighets magnetkjernebormaskin KBE 32.

 

FEIN melder at takket være den 1200 W høyeffektmotoren oppnår maskinen en kontinuerlig høy effekt for kjernebordiameter på opptil 32 mm og skjæredybder på opptil 50 mm. En elektromagnet med en holdekraft på 10.000 N sørger for høy stabilitet. Verktøyet er designet for rundt 70.000 borede hull. De selvforklarende kontrollene er flyttet inn slik at brukere også enkelt kan få tilgang til verktøyet når de jobber rundt kanter. Maskinens vekt er 10.8 kg, noe som gjør at den er enkelt å flytte på.

 

«Unik maskin»

FEIN melder at maskinen er enkel å bruke, kraftig og robust for de mest utfordrende bruksområdene både på verkstedet og på byggeplassen:

- Dette er akkurat det brukere av FEIN kjernebormaskiner forventer av verktøyene sine. Vi jobber med kunder over hele verden, så vi vet nøyaktig hva de trenger av verktøyene våre, uttaler produktsjef Christian Kreb.

FEIN har oppdaget at mange av deres brukere bruker sine kjernebormaskiner i timevis av gangen dag etter dag – så en konstant høy effekt er viktig for dem. Mange kunder trenger verktøyene sine for å dekke et bredt spekter av bruksområder og er derfor forberedt på å investere i en svært allsidig kjernebormaskin.

- Men, samtidig har vi også brukere som jobber med for eksempel metall- og stålkonstruksjoner, som kun bruker kjernebormaskinene sine til kjerneboring. Så de er mindre interessert i universelle bruksområder – alt de trenger er en kraftig kjernebormaskin med urviserrotasjon og et lite slagområde, hevder Christian Kreb.

Med utgangspunkt i disse kundekravene bestemte FEIN seg for å utvikle en helt ny magnetkjernebormaskin; KBE 32, spesielt for denne målgruppen. Resultatet er, ifølge maskinprodusenten, unikt når det gjelder kvalitet, levetid og verdi for pengene.

 

For mer informasjon se: www.fein-norge.no

Kilde: FEIN

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125