23948sdkhjf

Sandvik Coromant inviterer til Tech Days 2022

Som globalt ledende innen metallskjæring arrangerer Sandvik Coromant igjen Tech Days, et tredagers event der verdens ledende produksjonsselskaper møtes for å dele ekspertise og ideer for industrien. Etter to års avbrudd vil Tech Days igjen blir arrangert i Sandvik Coromant-senteret i Sandviken, Sverige. Arrangementet finner sted fra 27. til 29. september 2022.

 

I år vil Tech Days fokusere på kjernetema om digitalisering og bærekraft og virkningen dette har på fremtidens produksjonsindustri. Arrangementet vil inkludere en rekke utstillinger fra produksjons- og maskineringselskaper, inkludert 18 Sandvik Coromant-partnere, pluss seminarer og paneldebatter med industrieksperter. Målet med arrangementet er å gi deltakerne mulighet til læring, nettverking og drøfting angående disse kjernetemaene.

Administrerende direktør og CEO for Sandvik Group, Stefan Widing, vil være til stede for å lede et diskusjonspanel med andre industrieksperter. I tillegg deltar Helen Blomqvist, direktør for Sandvik Coromant, Tomas Frimmel, CEO for Microsoft Sverige, Erik Jansson, Nordic Sales Cluster Manager for Sandvik Coromant og Camilla Nevstad Bruzelius, Sandvik Coromants nyutnevnte leder for bærekraftig forretningsdrift.

 

Dele suksesshistorier

- Bærekraft er en vesentlig prioritet for produksjonsindustrien og et hovedfokus for årets Tech Days, forklarer Ann-Sophie Stern, senior markedssjef for salgsregion Nord-Europa hos Sandvik Coromant.

Hun sier at Sandvik Coromants globale tilstedeværelse gir et mangefasettert perspektiv på bærekraft, men vår ansvarsfølelse for miljøet og mennesker kan spores helt tilbake til 1970-tallet.

- I løpet av Tech Days håper vi å dele noen av våre bærekraftsuksesser med deltakerne og samtidig lære av andre bedrifter.”

Tech Days vil også gir deltakerne anledning til å overvære demonstrasjoner av verktøyene og teknologiene som er utstilt på Sandvik Coromant-senteret. Dette inkluderer den nyeste CoroPak-versjonen som vil bli lansert en uke etter arrangementet.

 

Hvis du ønsker mer informasjon eller vil melde deg på Tech Days besøk: www.sandvik.coromant.com for å finne programmet og forberede besøket. Deltakere kan registrere seg på forhånd på www.sandvik.coromant.com/techdays

Kilde: Sandvik Coromant

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14