23948sdkhjf

Velger Salvagnini panelknekkeløsning

De nye eierne i EBV Plåt AB i Emmaboda, Stefan og Pia, tar steget inn i panelknekketeknologien og velger Salvagnini som maskinleverandør.

 

EBV Plåt AB startet i 1948 og er en komplett partner innen underleveranser av komplekse tynnplatedetaljer. I dag er bedriften en veletablert underleverandør som på en konkurransekraftig og langsiktig måte møter sine kunders behov.

 

De beste detaljene

Virksomheten, som ligger i Emmaboda i Sverige, ble i 2021 overtatt i 2021 av Pia Gustavsson og Stefan Elmstrand.

- I vårt moderne verksted utfører vi blant annet laserskjæring, stansing, knekking, sveising, montering og besørger overflate-/etterbearbeiding. Vårt mål er alltid å levere de beste detaljene innenfor gitte tidsrammer og vi ser investeringen som en del i å nå dette målet, uttaler Stefan Elmstrand, daglig leder hos EBV Plåt.

 

Først ute med Option Cut

Bedriftslederen forklarer at det arbeides med kontinuerlig forbedring og optimalisering av bedriftens kapasitet, organisasjon og kundekontaktene.

- På den måten sørger vi for leveransesikkerhet, kvalitet og tilstrømming av gjentagende oppdrag. Nå tar vi steget inn i panelknekketeknologien og der falt valget på Salvagnini og P2Lean 2120, forteller Elmstrand.

P2Lean 2120, som i grunnen er samme maskin som P4Lean der Guido Salvagnini fant opp panelknekketeknologien allerede 1977. Med tiden har P2Lean blitt til en fullutrustet panelknekke akkurat som P4Lean.

Maskinen som leveres i høst til EBV Plåt AB vil være den første P2Lean 2120 i Sverige med det patenterte tilvalget ”CUT” (muligheten til å sekvensielt kutte en eller flere profiler fra en enkelt plate med forskjellige lengder), som tidligere kun fantes til P4Lean. CUT er en industriell gradsaks som gjør det mulig å knekke og klippe meget små detaljer ned til 5x platetykkelse.

 

Kompakt produksjonsenhet

Maskinen til EBV Plåt er fullt utstyrt med de patenterte CLA-SIM, RSU og DPM. I ettertid kan også P2Lean utrustes med robotisering med Salvagninis helintegrerte P-Robot, denne robotiseringen kan gjøres på baksiden av maskinen så man fortsatt har full frihet til å produsere med manuell håndtering.

Ifølge Salvagnini har P2Lean blitt populær hos underleverandørene fremfor alt på grunn av den kompakte utformingen på 5x4,5m, der den i praksis opptar samme gulvareal som en standard kantpresse, men med 4-5 ganger økt produksjonskapasitet.

 

For mer informasjon se: www.ebv-ab.se og www.salvagnini.se

Kilde: Salvagnini

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156