23948sdkhjf

EuroBLECH 2022 tilbake til fysisk arrangement

Den 26. utgaven av International Sheet Metal Working Technology Exhibition, EuroBLECH 2022, finner sted fra 25. - 28. oktober 2022 i Hannover, Tyskland. Etter den siste lettelsen av Covid-restriksjonene, har showarrangøren Mack-Brooks Exhibitions bekreftet at verdens største handelsbegivenhet for bearbeiding av metallplater vil fortsette som planlagt.

 

Etterspørselen etter standplass har økt, og den nåværende utstillerlisten består av 1257 selskaper fra 39 nasjoner, som dekker et totalt netto utstillingsareal på over 88.000 kvadratmeter. For første gang vil EuroBLECH ha en niende utstillingshall som fokuserer på teknologi, et av de betydelige vekstmarkedene innen e-mobilitet og generell industri.

 

Etterlengtet bransjemøte

Etter en obligatorisk pause markerer EuroBLECH 2022 det etterlengtede comebacket av ansikt-til-ansikt markedsføring og personlige forretningsmøter. Fra og med oktober vil messen også gjenoppta sin vanlige toårs syklus.

- Det er en genuin følelse av lettelse og spenning i bransjen – det har gått fire år siden vår siste fysiske messe, så EuroBLECH 2022 blir allment oppfattet som en sårt tiltrengt teknologisk oppdatering for hele platebearbeidingssektoren, sier Evelyn Warwick, direktør for EuroBLECH, på vegne av arrangøren Mack-Brooks Exhibitions.

 

Teknologi i ni haller

EuroBLECH 2022 vil okkupere hallene 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 og 27 på Hannover messeområde, verdens største utstillingssenter. Den nybygde hallen 26 vil fokusere på sammenføyningsteknologi og også være vertskap for utstillere av overflate- og verktøyteknologi som tidligere hadde vært lokalisert i hall 13.

Utstillingen dekker hele platebearbeidingsteknologikjeden innen produksjon av metallprototyper, industrielle komponenter og forbrukerdeler. Dette inkluderer maskiner, verktøy og IT-løsninger for skjæring, stansing og forming, sammenføyning, sveising og festing, overflatebehandling og etterbehandling, prosesskontroll og kvalitetssikring, maskinelementer og komponenter, CAD/CAM/CIM-systemer, lager- og fabrikkutstyr, material resirkulering og andre løsninger for å behandle metallplater, rør, profiler, plasthybrider og andre strukturer.

EuroBLECH-utstillere kommer fra hele verden og spenner fra innovative oppstartsbedrifter og SMB-er til store internasjonale. Årets beste utstillingsland er Tyskland, Italia, Tyrkia, Sveits, Kina, Nederland, Spania, Belgia, Polen og Frankrike.

 

Ansikt-til-ansikt

- Vi ser virkelig frem til susen og spenningen på utstillingsgulvet", sier Evelyn Warwick, og fortsetter:

- Det er ingenting som slår menneskelig interaksjon: En ansikt-til-ansikt-samtale, en live demonstrasjon – alt dette er viktig for å etablere gode relasjoner og bygge tillit. Vi er glade for at EuroBLECH nok en gang vil tilby en fysisk plattform der teknologikjøpere kan møte og få kontakt med verdensledende leverandører og innovatører i bransjen.

 

For mer informasjon se: www.euroblech.com

Kilde: EuroBLECH

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.815