23948sdkhjf

SMW Autoblok kjøper opp Tecnomagnete

SMW Autoblok Group, en leder innen design, engineering og produksjon av førsteklasses arbeidsholdeløsninger for industrimarkedet, har kjøpt opp Tecnomagnete, en ledende produsent av permanente elektromagnetiske klemme- og løftesystemer.

 

Tecnomagnete sies å ha oppfunnet bruken av permanente magnetiske systemer for komponentklemming, plastsprøytestøping, pressforming og løfting. Tecnomagnete, med hovedkontor i Milano, Italia, har divisjoner lokalisert i USA, Tyskland, Frankrike og Kina, og betjener produksjons- og materialhåndteringsindustrien med produkter produsert for sektorer inkludert bilindustri, plast og formverktøy, olje og gass, energi, infrastruktur, stål , skipsbygging og transport.

 

Stor produktivitet og fleksibilitet

SMW Autobloks nye Mag Autoblok-divisjon inkluderer en komplett serie med permanente elektromagnetiske chucking-systemer som er raske og fleksible på horisontale og vertikale fresemaskiner, vertikale dreiesentre, fleksible produksjonssystemer, slipemaskiner, EDM-er og mer. En komplett serie med magnetiske løftere for lasting og lossing av arbeidsstykker tilbys også.

Med tillegg av Tecnomagnete, sier SMW Autoblok at porteføljen deres støtter både nye og eksisterende kunder ved å tilby løsninger for å oppnå større produktivitet, fleksibilitet og sikkerhet i et ekspansivt spekter av produksjonsoperasjoner.

SMW Autoblok Group med Tecnomagnete er representert i Norge, Sverige og Danmark av SMW-Autoblok Scandinavia.

 

For mer informasjon se: www.smwautoblok.com og www.mag-tecnomagnete.com

Kilde: SMW Autoblok

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.048