23948sdkhjf

SMW Autoblok kjøper opp Tecnomagnete

SMW Autoblok Group, en leder innen design, engineering og produksjon av førsteklasses arbeidsholdeløsninger for industrimarkedet, har kjøpt opp Tecnomagnete, en ledende produsent av permanente elektromagnetiske klemme- og løftesystemer.

 

Tecnomagnete sies å ha oppfunnet bruken av permanente magnetiske systemer for komponentklemming, plastsprøytestøping, pressforming og løfting. Tecnomagnete, med hovedkontor i Milano, Italia, har divisjoner lokalisert i USA, Tyskland, Frankrike og Kina, og betjener produksjons- og materialhåndteringsindustrien med produkter produsert for sektorer inkludert bilindustri, plast og formverktøy, olje og gass, energi, infrastruktur, stål , skipsbygging og transport.

 

Stor produktivitet og fleksibilitet

SMW Autobloks nye Mag Autoblok-divisjon inkluderer en komplett serie med permanente elektromagnetiske chucking-systemer som er raske og fleksible på horisontale og vertikale fresemaskiner, vertikale dreiesentre, fleksible produksjonssystemer, slipemaskiner, EDM-er og mer. En komplett serie med magnetiske løftere for lasting og lossing av arbeidsstykker tilbys også.

Med tillegg av Tecnomagnete, sier SMW Autoblok at porteføljen deres støtter både nye og eksisterende kunder ved å tilby løsninger for å oppnå større produktivitet, fleksibilitet og sikkerhet i et ekspansivt spekter av produksjonsoperasjoner.

SMW Autoblok Group med Tecnomagnete er representert i Norge, Sverige og Danmark av SMW-Autoblok Scandinavia.

 

For mer informasjon se: www.smwautoblok.com og www.mag-tecnomagnete.com

Kilde: SMW Autoblok

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Megatrender er fokus på GIFA, Metec, Thermprocess og Newcast 2023
Kyocera Unimerco med KDZ høyytelses flatbunnsbor
Braksuksess for nasjonal AM-konferanse!
iTec overtar Weld Heat Service
Bertel O. Steen overtar Ege-Gruppen
Hytorc med lasermerking
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Tungt

Send til en kollega

0.141