23948sdkhjf

Kyocera Unimerco med flere nyheter på SMART industri: Stand B04-11

Produsent, distributør og leverandør av skjærende standard- og spesialproduserte verktøyløsninger, Kyocera Unimerco, vil vise flere av sine nyheter innenfor High Feed fresing, dreiing og boring på Smart industri.

 

- Vi i Kyocera Unimerco har de siste årene presentert nyheter hver tredje måned, og vårt fokus har vært på utvikling og utvidelse av sortimentet. Dette følger vi opp på SMART industri og vi vil vise flere spennende nyheter, uttaler Øystein S. Johnsen, Vice President i Kyocera Unimerco Tooling.

På messen har Kyocera Unimerco et stort fresefokus, og viser blant annet nyheten MFH Boost, en High Feed fres som kan ta opptil 2,5mm i kutt.

- Videre vil vi vise MEAS, en ny fres til aluminium utstyrt med Kyoceras nye diamantbelegg og den nye pinnefresen SGS H-Carb med syv skjær og sponbryter. Sistnevnte er helt perfekt til dynamisk fresing, fortsetter Johnsen.

 

Flere nyheter

For boring vil Kyocera Unimerco vise DRV, Kyoceras korthullbor som går fra Ø12 til Ø60 og kommer i lengder helt opp til 6xD, 2ZDK, Kyoceras nyutviklede Flatt bottom drill som går fra Ø1 til Ø20 samt GammaDrill, et spesialbor for det perfekte hullet.

- For dreiing vil vi blant annet vise PDL025, utstyrt med Kyoceras unike diamantbelegg til alle typer skjær. Vi vil vise Cermet, Kyoceras unike teknologi som gir lang verktøylevetid og utmerket overflatekvalitet. Det perfekte verktøyet for høyytelses skjæring. For høye hastigheter ved finkjøring har vi nyheten CCX som kan operere i hastigheter opp til 800 meter i minuttet, fortsetter Johnsen.

- Vi i Kyocera Unimerco gleder oss stort til å være på messe, møte nye og eksisterende kunder og kjenne på messefølelsen igjen. Vi håper på stort antall besøkende og håper mange kommer innom vår stand i hall B, 04-11, avslutter Øystein S. Johnsen.

 

For mer informasjon se: www.kyocera-unimerco.no og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125