23948sdkhjf

Robotic Innovation på SMART industri: Stand B02-35

Når Robotic Innovation deltar på SMART industri er det ikke kun som utstiller, men også som foredragsholder under åpningsforedraget på SMART industri 2022 mandag 23. mai kl. 10.00.

 

Under selve utstillingen blir Robotic Innovation å finne på stand med Jærtek. Her møter du blant annet bedriftens daglig leder og grunnlegger - Annette Annfinsen.

 

Ett kontaktpunkt

- Vi er drevet av fokus og innovasjon og utvikler vi nye tekniske løsninger for å optimalisere internlogistikk slik at kundene våre øker sin konkurranseevne. Vi er en totalleverandør av mobile robotløsninger. Ett kontaktpunkt gjør det enkelt for våre kunder å velge oss som leverandør, forteller Annfinsen.

 

Se det på messen

Åpningsforedraget, som holdes sammen med Haugstad Møbler og Jærtek, handler om hvordan Haugstad Møbler klarte å gå fra 1,2 millioner kroner til 10 millioner per ansatt på to år. På standen kan du i praksis se hvordan Robotic Innovation møter sine kunder og diskutere hvordan Haugstad Møbler fikk sin suksess.

- Kjernetjenesten til vår mobile robotløsning er å fjerne tungt manuelt ulønnsomt arbeid og optimalisere internlogistikk. Robotene kan transportere alt hvor som helst og har en kapasitet fra 100 til 1350 kilo. Ved å integrere løsningen mot ditt ERP/WMS-system vil du få total kontroll over vareflyten. Kom innom så skal vi vise deg hvordan det virker, inviterer Annette Annfinsen.

 

For mer informasjon se: www.roboticinnovation.no og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125