23948sdkhjf

Kaspo og Wictus med stor fellesstand SMART industri: Stand B03-14

Kaspo Maskin AS og Wictus AS stiller med den største fellesstanden noen gang, på hele 200 kvadratmeter, under SMART industri på Lillestrøm i mai i år. Begge firmaene viser sine nyheter, Kaspo med blant annet tre Okuma-maskiner, nytt agentur på Citizen og Wictus med nytt robotagentur.

 

Maskinregisteret besøker Kaspo og Wictus på deres avdeling på Orstad på Jæren. Her er det hektiske forberedelser foran SMART industri på Lillestrøm i mai i år.

 

Stor stand

- Vi ønsker å være synlige på SMART industri så en stor fellesstand ble vi fort enige om. Kaspo har velkjente agenturer som Okuma, Makino, Ibarmia, Hedelius, Soraluce, Kasto, SLM Solutions og Zoller, mens Wictus har et bredt utvalg av roboter og automasjonsløsninger. Blant maskinene Kaspo viser finner vi Okuma Genos L3000, Okuma Genos M460 5-AX og Okuma Multus B300, i tillegg til Citizen Cincom L32 forteller Ove Undheim, distriktssjef salg i Rogaland hos Kaspo Maskin AS.

 

Nyheter på messen

På SMART industri viser Wictus hele ni roboter, hvorav to av dem på maskiner, blant annet roboter fra Hyundai Robotics og det nye produktet WR-BOT fra Wictus Robotics.

I demohallen på Orstad er det full aktivitet, det er om å gjøre å få ferdig robotløsningene til messen.

- Vi vil vise hvor lekende lett det er å robotisere, enten med cobot eller industrirobot. Vi har hele spekteret fra enkle små enkeltstående roboter til store industriroboter i avansert celleproduksjon. Besøk oss på SMART industri så får du se, inviterer Andi R. Andersen, avdelingsleder automasjon & robotics i Wictus AS.

 

For mer informasjon se: www.kaspo.no og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Ny CoroMilll MF80 for høyeffektiv planfresing og skulderfresing
100-millioners besparelser med nyutviklet løsning fra Aarbakke Innovation
Inviterer industrien til problemløsing med spesialstyrkene
ERP-system for verkstedindustrien
Seco Tools High Feed fres for vanskelige materialer
Noe svakere PMI
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.407