23948sdkhjf

Kaspo og Wictus med stor fellesstand SMART industri: Stand B03-14

Kaspo Maskin AS og Wictus AS stiller med den største fellesstanden noen gang, på hele 200 kvadratmeter, under SMART industri på Lillestrøm i mai i år. Begge firmaene viser sine nyheter, Kaspo med blant annet tre Okuma-maskiner, nytt agentur på Citizen og Wictus med nytt robotagentur.

 

Maskinregisteret besøker Kaspo og Wictus på deres avdeling på Orstad på Jæren. Her er det hektiske forberedelser foran SMART industri på Lillestrøm i mai i år.

 

Stor stand

- Vi ønsker å være synlige på SMART industri så en stor fellesstand ble vi fort enige om. Kaspo har velkjente agenturer som Okuma, Makino, Ibarmia, Hedelius, Soraluce, Kasto, SLM Solutions og Zoller, mens Wictus har et bredt utvalg av roboter og automasjonsløsninger. Blant maskinene Kaspo viser finner vi Okuma Genos L3000, Okuma Genos M460 5-AX og Okuma Multus B300, i tillegg til Citizen Cincom L32 forteller Ove Undheim, distriktssjef salg i Rogaland hos Kaspo Maskin AS.

 

Nyheter på messen

På SMART industri viser Wictus hele ni roboter, hvorav to av dem på maskiner, blant annet roboter fra Hyundai Robotics og det nye produktet WR-BOT fra Wictus Robotics.

I demohallen på Orstad er det full aktivitet, det er om å gjøre å få ferdig robotløsningene til messen.

- Vi vil vise hvor lekende lett det er å robotisere, enten med cobot eller industrirobot. Vi har hele spekteret fra enkle små enkeltstående roboter til store industriroboter i avansert celleproduksjon. Besøk oss på SMART industri så får du se, inviterer Andi R. Andersen, avdelingsleder automasjon & robotics i Wictus AS.

 

For mer informasjon se: www.kaspo.no og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
70 norske på DMG MORI åpent hus i Pfronten
Ny serie med gjengetapper fra Seco Tools
DAMRC TapTest – kan gi store besparelser!
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.361