23948sdkhjf

Bergsli Metallmaskiner på SMART industri: Stand B03-34

Endelig møtes vi igjen skriver SMART industri i sine annonser for messen som vil foregå på Norges varemesse, Nova Spektrum i Lillestrøm 23. – 25. mai 2022. Disse ordene er verktøymaskinleverandøren Bergsli Metallmaskiner AS veldig enig i.

 

- Dette er en viktig messe for alle aktører innen norsk industri og de fleste ledende leverandører innenfor bransjen vil være til stede, sier Snorre Solbakken, daglig leder i Bergsli Metallmaskiner AS, og fortsetter:

- Vi leverer kvalitetsmaskiner fra solide produsenter og er en aktør mange har hørt om. Vi er spesielt kjent for vår gode ekspertise om verktøymaskiner og utstyr tilhørende automatisering og produksjonsteknologi. Dessuten har vi vår egen serviceavdeling med høy faglig kompetanse.

 

Stiller med maskiner

Bergsli Metallmaskiner har lang erfaring og relasjoner til de beste maskinprodusentene i Europa og Asia, noe som har gjort dem til en betydelig leverandør til norsk industri.

På Smart Industri messe kan du besøke dem på stand nr. B03-34. Her får man blant annet se:

CMZ TTL 52-52 - en kraftig dreiebenk med to spindler og to revolvere, noe som gjør at man kan produsere hele arbeidsstykket i en operasjon. Den har også subspindel med X og Z akse, noe som betyr at, bortsett fra å bevege seg horisontalt, subspindel også kan bevege seg radielt. Maskinen har dermed «Tre kanaler» man kan bearbeide delen i på samme tid. Når geometrien på delen tillater det, er det også mulig å bearbeide med fire verktøy på samme tid i en dobbelt balanse-kutt-prosess (4 x simultan dreiing).

CMZ TA15Y/400 er et av CMZ sine mest solgte dreiesenter. CMZ er Spanias markedsleder av horisontale dreiesentre og er kjent for ekstremt stabile og nøyaktige dreiebenker. TA-serien har innebygget motor i revolver med hele 12.000 o/min og 75 Nm på roterende verktøy. Roterende verktøy har meget høy stabilitet og velkjent festeanordning til revolver med god repetisjonsnøyaktighet. CMZ produserer alle nøkkelkomponenter i eget hus og alle vitaldeler er oljekjølte med temperaturovervåking.

Det vil også være en XYZ fresemaskin og en ZMM manuell dreiebenk utstilt på standen.

 

Viser også automasjon

Bergsli Metallmaskiner har de siste årene fokusert mer og mer på automatisering. Alle verktøymaskiner kan automatiseres og utstyres for ubemannet produksjon med blant annet romslige verktøy i magasin, verktøyovervåking og levetidskontroll. Robot kan kommunisere både med maskin og lagerautomater, og cellene kan kjøre ubemannet så lenge det er tilgjengelig verktøy i magasin og nok emner i lagerautomaten. Bergsli Metallmaskiner har lang erfaring med ulike type automatiseringsprosjekter og kan vise til flere installasjoner og førnøyde kunder. På messen kan man se og prøve en Hänel Lean-lift lagerautomat som er perfekt for systematisk lagringseffektivitet. Den er arealbesparende og kan integreres mot alle ERP-systemer. I tillegg vil du finne flere roboter i funksjon.

- Kom innom vår stand så vil vi vise deg hvordan du kan få lønnsom produksjon, inviterer Snorre Solbakken.

 

For mer informasjon se: www.bergsli.no og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125