23948sdkhjf

EIVA-SAFEX på SMART industri: Stand A01-07

EIVA-SAFEX er spesialister på skjære- og sveiseprosesser, løfteoperasjoner, fallsikring og fortøyningssystemer for havbruk. På SMART industri vil de vise blant annet robotsveising og produkter fra sin nye samarbeidspartner, Piab.

 

- Vi er sterkt til stede på SMART industri, og vil blant annet til å vise frem vår programvareløsning tilpasset robotsveising. Vi tilbyr UR10e fra Universal Robots med tilpasset sveisemaskin fra Böhler Welding, forteller Kristoffer Lindh, fagsjef for sveiseprosesser hos EIVA-SAFEX.

- Fordelen med denne sammensetningen er at det gir et enkelt brukergrensesnitt med rask omstilling av sveiseoppgaver for både MIG og TIG sveising, og dette ønsker vi å vise frem fra vår stand. Terskelen for å ta anlegget i bruk er lav, grunnet et meget intuitiv programvare og dette sikrer kompetanse og kontroll på egen produksjon, forklarer Lindh videre, og understreker at anlegg som dette leveres CE-godkjent.

 

Stor fleksibilitet

I tillegg til sveiseroboten vil EIVA-SAFEX også vise produkter fra sin nye samarbeidspartner, Piab.

- På standen vil vi la besøkende få prøve en løftevogn fra Tawi, for selv å kunne oppleve fordelene, forteller fagsjef for løft hos EIVA-SAFEX, Jan Henrik Tørjesen.

Det er minst syv viktige fordeler med løftevogner. De reduserer tretthet og forbedrer ergonomi, passer for mange typer laster og reduserer risikoen for ulykker og skader. Videre gir de god beskyttelse av transporterte varer, øker produktiviteten og har hygieniske fordeler.

Løftevogner fra Tawi har ifølge leverandøren en enestående bevegelighet, stor fleksibilitet og de kan utstyres med et bredt utvalg av verktøy som lar operatører løfte, senke, snu, vippe, rotere og flytte varer med liten eller ingen fysisk anstrengelse.

- Enkel betjening betyr at alle kan bruke vognene, noe som også muliggjør fleksibilitet i arbeidsstyrken, forklarer Tørjesen videre.

 

Ser frem til møter

EIVA-SAFEX er et firma som siden 1999 har satset på å gå i dybden med produkter som stiller høye krav til kompetanse, dokumentasjon, opplæring og service. Denne satsningen på kompetanse har resultert i 12 avdelingskontorer med til sammen 73 ansatte, hvor en tredjedel er serviceteknikere.

- Vi kommer til å være ni personer fra EIVA-SAFEX, samt ha flere av våre leverandører stående sammen med oss. Vår visjon er å være best på å tilføre verdier, og dette skal vi vise frem i løpet av messen. De som ønsker den vil også få med seg årets nye industrikatalog, INDUSTRI 2022, sier Tørjesen, og legger til:

- Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på vår nye katalog. I katalogen viser vi mange nye produkter, samt våre tjenester og vi gleder oss over muligheten til å dele denne ut fra vår stand. Vi ser frem til årets messe, og gleder oss til endelig å kunne møte nye og eksisterende kunder i virkeligheten og ikke bare på Teams, avslutter Jan Henrik Tørjesen.

 

For mer informasjon se: www.eiva-safex.no og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095