23948sdkhjf

AIL på SMART industri: Stand B01-33

Alf I Larsen (AIL) viser på SMART industri et bredt knippe produkter fra sin omfattende portefølje av maskiner og utstyr.

 

På messen vises blant annet Techomark - en global ekspert på intelligente løsninger for sporbarhet og industriell merking. Den nye Graphix-serien er designet for optimal brukeropplevelse med markeringshode med innebygd kamera og intelligent programvare. Easy dot-peen merkesystem er, ifølge leverandøren, den ideelle bærbare og trådløse maskinen for mobil bruk som kan merke mellomstore til store deler, selv på utilgjengelige steder. Det vil være demo av begge disse maskinene.

 

Automatisk saging

På SMART industri vises også Pegas Gonda 300x320 A-CNC-R, en automatisk produksjonsmaskin. Sagmaskinen er fullspekket med utstyr som passer til serieproduksjon. Maskinen er utstyrt/oppgradert med 7″ Mitsubishi berøringsskjerm, dobbel toppstikke, dobbel stikketrykksregulator, tåkesmøringssystem, vannkjølingssystem og digital retthetskontrollsystem er standard. Programmer ønsket lengde og juster vinkel og la sagen ta seg av resten. Det vil være demo av denne maskinen.

Den prisbelønte tsjekkiske sagprodusenten Pegas Gonda har lang erfaring og fokus på kvalitet, produserer sager til alle formål innen den mekaniske industrien, med over 45 modeller. Leveres som manuell, halvautomatisk og CNC styrte båndsager med kapasitet fra 150 mm til 2000 mm.

 

CNC-maskiner

I tillegg stiller AIL med produktansvarlig for Hyundai Wia, Martin Hauge Hansen. Hyundai Wia er kjent for å levere CNC-maskiner av høy kvalitet, stabilitet og nøyaktighet hvor alle løsninger er nøye gjennomtenkt og utprøvd. Alt dette er pakket inn i et ergonomisk og lekkert design. Hyundai Wia har etablert nytt teknikksenter i Frankfurt som huser både utviklingsavdeling, demonstrasjonshall og reservedelslager. Hyundai Wia leverer horisontale maskineringssenter, vertikale maskineringssenter, vertikale dreiebenker, horisontale dreiebenker, multitasking maskineringssenter og CNC-styrte borverk.

 

For mer informasjon se: www.ail.no og SMART industri

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157