23948sdkhjf

NBF Brukermøte i Trondheim 1. - 2. juni

Når Numerisk Bruker Forening (NBF) holder Brukermøte i Trondheim 1. - 2. juni i år er hovedtema: "Smarte verktøy for fremtidsrettet produksjon".

 

I dagens knapphet på kvalifisert arbeidskraft er smart og effektiv produksjon en avgjørende konkurransefaktor. Dette tar NBF på alvor og har valgt dette som hovedtema på kommende Brukermøte i Trondheim.

 

Deler sine erfaringer

Aarbakke AS, som har vært en spesielt aktiv bidragsyter i NBF i en årrekke, ble nylig kåret til landets smarteste bedrift. Noe av det som kjennetegner denne bedriften er dens vilje og evne til å tenke nytt, og også å dele sin kunnskap og erfaring med andre bedrifter. På Brukermøte vil vi få innblikk i hvordan Aarbakke AS har jobbet, og jobber for å bli mest mulig smart.

I et betydelig utviklingsprosjekt har det vært et tett samarbeid med verktøyleverandør Sandvik Coromant AS og verktøyprodusent Sandvik Teeness AS, som også vil bidra med innlegg. I tillegg blir det foredrag fra utvalgte foredragsholdere fra NTNU og SINTEF. I tradisjonens tro blir det innlegg fra tre verktøy- og maskinleverandører i Leverandørens time. Det blir også presentasjon og gitt informasjon fra de bedriftene som skal besøkes dag 2.

 

Endelig detaljert program er under utarbeidelse og sendes ut om ikke lenge. Påmeldingen ønskes snarest mulig, og senest 16. mai 2022.

 

For mer informasjon og påmelding se HER

Her kan du lese om forrige Brukermøte på Bømlo i november 2021

Kilde: Numerisk Bruker Forening

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.161