23948sdkhjf

Wictus og ICB Digital i samarbeid

For ytterligere å styrke norsk produksjonsindustri har ICB Digital og Wictus inngått et strategisk samarbeid innen industri 4.0 tjenester og produkter. Mer spesifikt om implementering og support av produktporteføljen Upkip (www.upkip.cloud).

 

Partnerskapet gir både Upkip og Wictus en spennende mulighet til å utvide sine verktøy og tjenester mot produksjonsindustrien i Norge. Wictus vil bli en viktig integrasjonspartner for Upkip som jobber tett med sine kunder på deres vei mot fremtidens produksjon. Wictus planlegger å bruke Upkip Industri 4.0-plattformen og dens dypteknologiske analysefunksjoner som en nøkkelmuliggjører i deres nye tilbud mot Smart Fabrikk.

 

Strategisk samarbeid

- Wictus besitter stor kunnskap om produksjonsprosesser som vil være avgjørende input i videreutviklingen av Upkip. Partnerskapet vil også sikre teknisk personell på strategiske steder over hele landet, og utvide tilbudet og tilstedeværelsen til Upkip. Vi ser frem til et langsiktig samarbeid med Wictus mot det norske produksjonssegmentet, uttaler Rune Stølan, administrerende direktør i ICB Digital.

- Å utvide vår industri 4.0-produktportefølje med verktøyet Upkip gjør det mulig for Wictus å tilby kundene en IoT-plattform som kobler sammen IT/OT og muliggjør datadrevne optimaliseringsprogrammer og innovasjon. Norsk industri må omfavne datadrevne forretningsmodeller, og vi ser frem til å bidra til den reisen, sier Joar Næss, leder for forretningsutvikling i Wictus.

 

For mer informasjon se: https://upkip.cloud/ og www.wictus.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11