23948sdkhjf

3nine med ny oljetåkeutskiller

3nine introduserer oljetåkeutskilleren Alma 500 som det siste tilskuddet til sin velprøvde Blue line-produktserie. Oljetåkeutskilleren Alma er kraftig til tross for sin lille størrelse. Hun er designet for å holde luften ren i applikasjoner med store mengder faste partikler og med en luftstrøm på opptil 500m3.

 

Med en oljetåkeseparator fra 3nine vet man ifølge produsenten hva man kan forvente; ren luft, minimale filterskift og muligheten til å gjenbruke oljen/skjærevæsken. Med lanseringen av Alma sikrer 3nine samme effektivitet og pålitelighet, i et mindre format.

 

Slik virker det

3nines oljetåkeutskillere er basert på en avansert separasjonsteknologi. I stedet for å samle oljetåke/aerosoler i et filter, skiller 3nine væskepartiklene fra luften og returnerer dem for gjenbruk. Den patenterte rotoren fungerer effektivt på våte applikasjoner og separerer 99,9 prosent av alle partikler ned til 1 μm, og etterlater bare en liten prosentandel for HEPA-filteret. Dette betyr svært få filterbytter og at mer verdifull tid kan brukes på produksjon.

 

Ren luft for alle

- Luften vi puster inn påvirker oss på mange forskjellige måter. Det er avgjørende for vår velvære og for våre prestasjoner. Å sikre et rent og sunt arbeidsmiljø er en av de viktigste sakene for deg og dine ansatte, sier Karl Eliasson, Distribution Sales Account Manager hos 3nine.

- Med oljetåkeutskilleren Alma fra 3nine kan du garantere ren luft selv i de vanskeligste bruksområder som sliping og bearbeiding av støpejern, konkluderer Eliasson.

       

For mer informasjon se: www.3nine.se og www.kaspo.no og www.wictus.no

Kilde: 3nine

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.112