23948sdkhjf

Nordic Steel utvider med nytt produksjonsbygg

Kun to år etter at hovedkontoret til Nordic Steel sto klart på Bryne er selskapet igjen i gang med å bygge nytt produksjonsbygg.

 

- Vi er takknemlig og stolt over at kundene gir oss fornyet tillit igjen og igjen, noe som underbygger behovet for et seriøst, norsk stålsenter. Oppdragene blir flere og størrelsen på prosjektene øker, og med nytt bygg kan vi trygt vokse i lag med kundene. Det er i tråd med strategien vår at vi skal vokse, og det er naturlig at vi fortsetter satsingen vår på Bryne, forteller Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel.

 

Flere arbeidsplasser

Nordic Steel har all produksjon samlet på Jæren. Med nybygget blir det plass til enda flere arbeidsplasser. Det nye bygget blir tilrettelagt for opptil 30-40 flere ansatte, og gir en solid økning i kapasitet tilgjengelig for kundene.

 

Langmyra 5 og 6

Det er bare to år siden det nye hovedkontoret til Nordic Steel stod klart i Langmyra 6 på Bryne. Allerede året etter ble det bygget enda et lagerbygg på tomten. Nå skal produksjonsavdelingene få enda mer plass, med cirka 3000 nye kvadratmeter, på nabotomten i Langmyra 5. Dette blir topp moderne lokaler med egne områder for sveis og sammenstilling.

 

Fagbrev på byggeplassen

Et seriøst arbeidsliv er en viktig del av Nordic Steel. Derfor var det ekstra stas at en maskinfører hos graveentreprenør Grunn-Service AS tok fagbrevet på den nye tomten i midten av januar.

- Økt fagkompetanse sikrer seriøsitet og kvalitet i arbeidslivet. Vi har mange fagarbeidere og tar inn lærlinger hvert år, for å bygge fremtidens arbeidstakere. Det at grunnentreprenøren på vår byggeplass satser på både lærlinger og folk med fagbrev, blir helhjertet støttet av oss, sier Lobekk.

 

For mer informasjon se: www.nordicsteel.no

Kilde: Nordic Steel

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094