23948sdkhjf

Schröder Group med ny generasjon knekkemaskin

Hans Schröder Maschinenbau presenterer en ny versjon av sin suksesshistorie med PowerBend Professional.

 

Den tyske tynnplatemaskinspesialisten har relansert en av sine mest populære knekkemaskiner og har gjort den enda mer fleksibel for flere mulige anvendelser. PowerBend Professional-maskinen, for opptil 4 mm tykke stålplater, er verdsatt av blikkenslagere så vel som industribedrifter.

For første gang i historien, av denne type motoriserte knekkemaskin, har en knekkemaskin blitt utstyrt med et optisk knekkevinkelmålesystem for inline kvalitetssikring. Dette gjør at maskinen automatisk kan sjekke

vinkler på arbeidsstykket med en nøyaktighet på 0,2°.

 

Raskere og mer nøyaktig

Med økt overvangeslag fra 350 til 500 mm gir PowerBend Professional mer plass. Flere akser er nå fullstendig servostyrt og forsterket. Dette muliggjør kontinuerlig bevegelse av knekkevangen, samt raskere og mer nøyaktig posisjonering av rotasjonssenteret.

 

Smart fabrikk

Siden flere akser nå er fullstendig servostyrte muliggjør dette bevegelseskontroll av knekkevangen, og også raskere og nøyaktigere kontroll på dreiesenteret. Omformerstyrte 2×3,0 kW motorer beveger knekkevangen, med knekkevangen som knekker både opp og ned, samt med bakanslaget med sugeplate, kan alle knekker på én side gjennomføres automatisk. Et grensesnitt for håndteringssystemer muliggjør ytterligere automatisering og et OPC UA-grensesnitt åpner maskinen for smarte fabrikkløsninger.

 

Automatisk kvalitetskontroll

For første gang er automatisk kvalitetssikring under produksjon mulig med det nye optiske målesystemet for knekkevinkel. Målingen av knekte vinkler, med 0,2° nøyaktighet, hjelper til med å verifisere for at tilbakefjæringskoeffisienten ble riktig valgt. Målesystemet kan leveres sammen med programvaren POS 3000.

 

For mer informasjon se: www.olsenmaskin.no og www.schroedergroup.eu

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Creator Makerspace - Arnested for nye ideer
Konjunkturrapporten 2023: Rekorder og usikkerhet
Brunvoll på offensiven med ny robotcelle
APS valgte DNE fiberlaser
Gratis introkurs til havvindmarkedet
Bli med til WindEurope i København!
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.125