23948sdkhjf

Gurskøy med ny Behringer-sag fra LVD 

Etter gode erfaringer med maskiner levert av LVD Scandinavia valgte Gurskøy AS nylig å installere en ny Behringer-sag type HBE 320-523GA.

HBE-serien er Behringers nyeste automatiske, moderne høyytelsessag.
Høye skjæreeffekter, enkel håndtering og presise vinkelsnitt er, ifølge leverandøren, blant de viktigste egenskapene til den nye sagen, og sagen dekker godt de omfattende kravene som stilles til de som jobber med stålkonstruksjoner.
Sagen kan sage et bredt spekter av forskjellige materialer raskt og pent.
Den har et skjæreområde i flate materialer på 520 x 320 mm, tosidig gjæringssnitt på 45 ° og opptil 30 ° til venstre. Sagen fungerer godt som en allrounder for all slags sagejobber.

Satset på LVD i flere år
Gurskøy AS investerte i 2013 i en LVD kantpresse type PPEB-EFL 220 tonn lengde 3050 mm. Kantpressen er en allsidig maskin utstyrt med EasyForm laservinkelmålesystem. Maskinen er utstyrt med en intuitiv berøringsskjerm og LVD’s brukervennlige programvare.
Etter gode erfaringer med kantpressen valgte Gurskøy AS senere å kjøpe en LVD platesaks av type MVS. MVS-serie hydrauliske sakser kan klippe en rekke materialtyper og fleksibiliteten gjør så den passer til praktisk talt alle skjærbehov.
Gurskøy AS melder at de har vært godt fornøyd med både maskiner og oppfølging av servicer fra LVD Scandinavia, og dette er en av grunnene til at de også denne gangen valgte å bruke LVD Scandinavia da de trengte en ny sag.

For mer informasjon se: www.gurskoy.no og www.lvdscandinavia.no

Kilde: LVD Scandinavia

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109