23948sdkhjf

Presisjonsløsning for effektiv vinkelmåling

KeMes vinkelmåler er egnet for automatisk måling direkte på kantpressen. Ved hjelp av integrerte magneter kan den enkelt festes til det øvre verktøyet. Uten inngrep i maskinstyringen kan KeMes umiddelbart brukes til vinkelinspeksjoner, da målingen startes av de integrerte sensorene.

 

KeMes står for en helt ny type vinkelmåling og er utviklet for både manuell såvel som helautomatisk kvalitetskontroll på kantpresser. Måleapparatet er festet til det øvre verktøyet ved hjelp av magneter, og muliggjør dermed måling direkte på maskinen uten å avbryte produksjonsprosessen.

 

Enkelt, raskt og presist

Takket være den enkle monteringen kan vinkelmålesystemet fra østerrikske KEBA raskt overføres til enhver kantpresse. Fullstendig kvalitetskontroll er mulig med KeMes uten ekstra tidsbruk – og med maksimal nøyaktighet og reproduserbarhet.

 

Bred anvendelse

I tillegg til bruk på kantpressen er KeMes også ideelt egnet som håndholdt måleapparat og kan brukes både til kvalitetskontroll under produksjon av platedeler samt til inspeksjoner av inngående varer. En spesialutviklet funksjon muliggjør kontinuerlig måling langs hele arbeidsstykket.

 

Tidsbesparelser

Når den brukes direkte på kantpressen, bestemmer KeMes vinkelmåler automatisk vinkelresultatet. Det er ikke lenger nødvendig å bruke tid på manuelle stikkprøver.

 

Passer til alle maskiner

Den patenterte løsningen for vinkelmåling fungerer for ulike maskintyper og produsenter og kan ettermonteres på eksisterende kantpresser når som helst uten å gripe inn i maskinkontrollen.

 

Unngå avvik

KeMes muliggjør fullstendig kvalitetskontroll direkte i den løpende produksjonsprosessen. Det er mulig å reagere umiddelbart på eventuelle vinkelavvik.

 

Overføring av vinkelverdier

Siden de er utstyrt med et Bluetooth-grensesnitt tillater KeMes-variantene A200 og A205 automatisk overføring og behandling av vinkelverdier. Dette krever imidlertid en integrering av enheten fra maskinprodusenten.

 

For mer informasjon se: www.tbmaskin.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094