23948sdkhjf

LVD med nyheter på BlechExpo

LVD viste nye produkter på Blechexpo, blant annet Phoenix FL-3015 fiberlasermaskin med ny 20 kW strømkilde, den nye Ulti-Form robotknekkecellen og oppdatert CADMAN v8.7.

Den kraftige 20 kW Phoenix FL-3015 gir, ifølge produsenten, det ultimate nivået av laserskjæringsproduktivitet og behandler effektivt et bredt spekter av jernholdige og ikke-jernholdige materialer og materialtykkelser opp til 40 mm.
Maskinen skjærer, ifølge produsenten, opptil 2,5 ganger raskere enn en 10 kW fiberlaser. Den gjennomborer og skjærer tykke materialer med hastigheter raskere enn de fleste plasmaskjæresystemer med rettere snitt og evnen til å skjære hull på halvparten av tykkelsen på platen, alt med effektiviteten og nøyaktigheten til fiberlaserskjæring.
19" Touch-L-styringen er brukervennlig: operatører på alle ferdighetsnivåer kan enkelt samhandle med Phoenix.
Phoenix FL tilbyr en rekke alternativer for å forbedre ytelsen, inkludert en 10-stasjons automatisk dyseveksler, CADMAN-L programvare og MOVit modulær automatisering fra Compact Tower til komplette tårn- og lagersystemer (TAS og WAS). 20 kW fiberlaserkilden er tilgjengelig på Phoenix FL-3015, 4020 og 6020-modeller.

Trenger ikke robotundervisning
LVDs nye Ulti-Form robotknekkecelle holder produktiviteten på topp og håndterer korte og lange produksjonskjøringer effektivt. Innovasjonen vant Blechexpo Award 2021.
Ulti-Form tilbyr en rask fremstillingsprosess med LVDs kraftige programmering. CADMAN-B beregner automatisk det optimale knekkeprogrammet og importerer alle knekkedata inn i robotprogramvaren CADMAN-SIM, ingen robotundervisning er nødvendig. SIM beregner automatisk gripeposisjoner, genererer den raskeste kollisjonsfrie banen for roboten og mater deretter informasjonen tilbake til B, slik at operatøren kan jobbe med bare ett program.
LVDs automatisk tilpassende griper har plass til en rekke delgeometrier, og tilpasser seg automatisk til arbeidsstykkets størrelse. Den smarte utformingen sparer investering i forskjellige gripere og byttetid for gripere.
Ulti-Form har en 135-tonns automatisert verktøyskiftende kantpresse med innebygd verktøylager integrert med en industrirobot. Cellen håndterer deler fra 50x100 mm opp til 1200x800 mm som veier opptil 25 kg.
Utstyrt med LVDs Easy-Form laser adaptive knekkesystem, garanterer Ulti-Form vinkelnøyaktighet, og sikrer konsekvent nøyaktige knekkeresultater.

Programvaren gir prosessflyt
Nyutgitte CADMAN-programvare v8.7 introduserer flere nøkkelfunksjoner, samt oppdateringer for CADMAN-JOB (Manufacturing Execution System), CADMAN-SDI (Smart Drawing Importer), CADMAN-P (stansing) og CADMAN-L (laserskjæring).
Den nyeste CADMAN-programvaren kan administrere hele plateproduksjonsprosessen uten behov for et ERP-system. Arbeidsordre kan opprettes i CADMAN-SDI for overføring til CADMAN-JOB. Denne funksjonaliteten gjør CADMAN til en praktisk løsning for platebearbeidende bedrifter i alle størrelser, inkludert selskaper som ikke har et ERP-system.

For mer informasjon se: www.lvdscandinavia.no

Kilde: LVD

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Ny CoroMilll MF80 for høyeffektiv planfresing og skulderfresing
100-millioners besparelser med nyutviklet løsning fra Aarbakke Innovation
Inviterer industrien til problemløsing med spesialstyrkene
ERP-system for verkstedindustrien
Seco Tools High Feed fres for vanskelige materialer
Noe svakere PMI
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.127