23948sdkhjf

Cobotnor endrer navn til Kameleon Robotics

Cobotnor, som er leverandør av samarbeidende roboter fra Universal Robots i Norge, endrer nå både selskapsnavn og profil til Kameleon Robotics. Endringen skjer etter at Cobotnor ble kjøpt opp av Kameleon Gruppen tidligere i år. De er dermed bedre rigget for den forventede veksten i robotmarkedet fremover.

Cobotnor ble etablert i 2017 som hoveddistributør i Norge av Universal Robots, verdens største og ledende produsent av samarbeidende roboter.
I januar 2021 ble Cobotnor kjøpt opp av Kameleon Gruppen og nå endrer Cobotnor AS navn til Kameleon Robotics AS. Samtidig samkjøres profilen med de øvrige selskapene i Kameleon Gruppen. Kameleon Robotics vil fortsatt være en egen juridisk enhet.

Vil fortsette å vokse
- Vi har hatt en fantastisk vekst de første fire år som Cobotnor og har plassert ut flere hundre samarbeidende roboter hos norske bedrifter. Nå blir vi for alvor en del av Kameleon-familien og gjennom denne endringen vil vi stå enda sterkere til å håndtere veksten i selskapet. Vi opplever økende etterspørsel for roboter i norsk industri og har et solid nettverk av systemintegratorer som hver og en kjenner utfordringene i sine respektive bransjer, sier Lars Kjelling, daglig leder i Kameleon Robotics AS. Han tiltrådte stillingen tidligere i år og har stor tro på at markedet for roboter vil fortsette å vokse i Norge fremover .
- Målet med å samle selskapene i gruppen under én merkevare er synergieffekter som mer effektiv merkevarebygging, bedre utnyttelse av fellesfunksjoner og enklere administrasjon. Summen av dette tror vi er enda bedre service og produkter for våre kunder. Vi ønsker den herlige gjengen i Cobotnor velkommen inn i Kameleon, sier Trond Olav Eek, daglig leder i Kameleon Gruppen og styreleder i Kameleon Robotics.

For mer informasjon se: www.kameleonrobotics.no

Kilde: Kameleon Robotics

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Ny CoroMilll MF80 for høyeffektiv planfresing og skulderfresing
100-millioners besparelser med nyutviklet løsning fra Aarbakke Innovation
Inviterer industrien til problemløsing med spesialstyrkene
ERP-system for verkstedindustrien
Seco Tools High Feed fres for vanskelige materialer
Noe svakere PMI
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.141