23948sdkhjf

Seco Suggest optimaliser verktøy- og skjæredata

Kunder som bruker Seco Tools sparer, ifølge produsenten, tid brukt på prosessoptimalisering med raske verktøyanbefalinger via den nylig omarbeidede Suggest-applikasjonen. Suggest er en gratis nettressurs som er tilgjengelig 24/7.

Etter hvert som maskineringsjobber blir mer komplekse, toleranser blir lavere, leveringstider kortere og dyktige operatører blir vanskeligere å finne, trenger verksteder pålitelig tilgang til råd som kan hjelpe dem finne de mest effektive verktøyløsningene. Etter at brukeren har angitt relevant informasjon om maskinene sine og kravene for bruk i Suggest, mottar de kunnskapsbaserte anbefalinger og skjæredata på mindre enn ett minutt.

Reduserer oppsettiden
Suggest gir tilgang til Seco-produktinformasjon i sanntid og anbefalte skjæredata for de fleste Seco-produkter, slik at verksteder kan redusere syklustidene til et minimum. 
- Enhver reduksjon i bearbeidingstiden bidrar til at verkstedene opprettholder konkurransefortrinnene sine, men tradisjonelt utvalg av skjæreverktøy kan være vanskelig og tidkrevende, spesielt for mindre erfarne operatører, sier Gerrit Kremer, global produktsjef for digitale produkttjenester.

Få relevante alternativer
Fordi mer enn én verktøyløsning kan håndtere en maskineringssituasjon, viser Suggest også en liste over alternative produkter som kan være bedre egnet for en brukers unike forutsetninger. For verksted som trenger å optimalisere gjengeprogrammering, så får en i Suggest alle data, også med fullt optimaliserte CNC-koder.

Fokus på bekvemmelighet
Suggest er nylig optimalisert for enda enklere bruk, og hjelper verksteder med å få skjæredata og verktøyanbefalinger raskt og nøyaktig. Med denne omfattende løsningen på spørsmål om bearbeidingsstrategier, kan kundene dra nytte av ekspertisen til Seco Tools for å oppnå sine beste produksjonsresultater.
 
For mer informasjon se: www.secotools.com

Kilde: Seco Tools

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11