23948sdkhjf

Aarbakke Innovation omfavner Industri 4.0 med Ansys

Aarbakke Innovation (AAI) bruker de nyeste og kraftigste design- og simuleringsverktøyene for å forbedre kontrollen over designsimuleringer.
AAI har nylig investert i programvaren Ansys Discovery og Ansys Mechanical for å forbedre kontrollen over simuleringene som kreves i sine konstruksjon- og produktutviklingsprosesser. 

Aarbakke Innovation er et uavhengig ingeniørfirma som spesialiserer seg på kreative løsninger for olje- og gassindustrien. AAI administrerer hele produktets livssyklus og tar en idé gjennom utvikling, produksjon, montering, testing og etterbehandling.

Et skritt videre
AAI ser bruken av digitale verktøy som mer og mer viktig når selskapet utvikler teknologiene for morgendagens marked. Konstruksjonene for i morgen er teknisk komplekse, dette kombinert med behovet for raske og rimelige utviklingsprosjekter, er bruk av digitale verktøy avgjørende. Digitale verktøy vil både være en erstatning og et tillegg til AAI verkstedkontroll og valideringstesting. Med Ansys utvider og styrker AAI sitt "digitale verksted", og tar bedriften et skritt videre i Industri 4.0 digitalisering.

Full kontroll
Med programvaren Ansys Discovery og Ansys Mechanical på plass, har alle AAI’s konstruksjonsingeniører fullført to dager med skreddersydd grunnopplæring. Dette ble utført av applikasjonsingeniører fra EDRMedeso, så nå er AAI klare for neste trinn i sin industrielle 4.0 revolusjonsreise.
Discovery er et brukervennlig kombinert modellerings- og simuleringsverktøy beregnet for konstruksjonsingeniører å bruke tidlig i konstruksjonsprosessen. Verktøyet letter kreativitet, hjelper til med å svare på kritiske konstruksjonsspørsmål og gir funksjoner for å sikre optimale konstruksjonsløsninger.
Med Ansys Mechanical er AAI nå i stand til å forbedre full kontroll over digitale konstruksjonsverifikasjoner før prototypvalideringstester. Dette kraftige verktøyet lar AAI utføre de mest komplekse strukturelle og termiske simuleringene og analysene.

For mer informasjon se: https://digitallabs.edrmedeso.com/ansys og www.aarbakkeinnovation.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094