23948sdkhjf

Soraluce på EMO

Soraluce presenterte under EMO sin «MadeForYOU» klientorienterte tilnærming, og viste frem sin generasjon bearbeidingsløsninger, sammen med de mest konkurransedyktige teknologiene og tjenestene.

 

Et av høydepunktene var presentasjonen av Soraluce PMG Portal Gantry fresemaskin. På messen kjørte Soraluce demonstrasjoner av maskinene, teknologiene og tjenestene, sammen med levende bearbeidingsforsøk

 

For første gang

Et av Soraluce-høydepunktene på EMO var portalfresemaskinen PMG, som ble presentert for det italienske markedet for første gang. Modellen har et langsgående tverrgående på 10.000 mm, et tverrgående på 4.000 mm og et vertikalt tverrgående på 1.500 mm, utstyrt med et trinnløst universalt hode på 0.001º x 0.001º ved 7.000 o/min.

 

Fleksibel

Soraluce kombinerer den lineære styringsteknologien med dempingssystemene ved å inkludere løsninger som DAS (patentert), et aktivt dempingssystem. Resultatet er, ifølge produsenten, svært produktive maskiner, med stor presisjon, og som er dynamiske, stabile under bearbeiding og pålitelige når det gjelder tilgjengelighet. I tråd med «MadeForYOU»-filosofien kan den nye portalmodellen tilpasses hver enkelt kundes krav, hvor arbeidsområdene kan konfigureres for å optimalisere produktiviteten, ved å minimere nedstengninger mens arbeidsstykket monteres, eller for å øke maskinens allsidighet og fleksibilitet, ved å innlemme fleroppgavefunksjonen med dreiebord for fresing og dreining.

 

For mer informasjon se: www.kaspo.no og  www.soraluce.com

Kilde: Soraluce

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.172