23948sdkhjf

Vil selge slipeverkstedet

Etter 14 år er det slutt for Arnfinn Gjersvik. Grunnet alvorlig sykdom i familien velger Arnfinn å selge bedriften Sliping og Honing AS.

Sliping og Honing er en mekanisk bedrift som ble etablert i 2007. Bedriften er lokalisert i Stokkelandsmarka på Vigrestad. Dette er et område med mange mekaniske bedrifter som samlet tilbyr det meste innen mekaniske tjenester. Bedriften driver med presisjonssliping og har en maskin park med fire honemaskiner og tre slipemaskiner. 

Artikkel om Sliping og Honing i Maskinregisteret

Legges ut for salg
Sliping og Honing ble startet av Arnfinn, som har drevet den i 11 år. I 2018 begynte Roy Kenneth (sønn) gradvis å jobbe sammen med Arnfinn med mål om å overta produksjonen en gang. Målet begynte å bli realitet og bedriften gikk med overskudd i 2020. I oktober 2020 ble det en brå endring i planene da Roy Kenneth fikk vite at han hadde tarmkreft med spredning. Denne sjokknyheten har gjort at all jobb er blitt stanset. 
- Denne situasjonen har medført at vi har valgt å legge bedriften ut for salg og avvikle den. Vi ønsker å selge bedriften som den er i dag, om dette innebærer enkeltvis salg av maskiner og bygg eller et salg av alt totalt, sier Arnfinn Gjersvik.

Kontaktinformasjon: 
E-post: post@sliping.net
Mobil: 92834268
Web: www.slipinghoning.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
70 norske på DMG MORI åpent hus i Pfronten
Ny serie med gjengetapper fra Seco Tools
DAMRC TapTest – kan gi store besparelser!
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094