23948sdkhjf

Nytt festesystem fra Mate

Mate inviterer til økt produktivitet med det helt nyeste generasjonen 52/96 innfestingssystem fra Mate Precision Technologies: Mate DynoGrip Vises, Mate DynoLock Baser og Mate DynoMount monteringstilbehør.

Mate søker å løse CNC-utfordringer og selskapet har flere tiår med bearbeidingserfaring med å produsere presisjonsprodukter av høy kvalitet til kunder over hele verden. Ved å bruke denne kunnskapen designet og utviklet Mate det selskapet kaller det «ultimate» festesystemet, som inkluderer baser, skjermer og fester.

Reduserer nedetid
CNC-løsninger som fungerer like hardt som du gjør
Mate 52/96 festesystem maksimerer holdekraften i en kompakt, hurtigskiftende modulær design som reduserer oppspenningstid og prosessvariabilitet. Den er, ifølge produsenten, ideell for 3-, 4- og 5-aksede bearbeidingssentre.
Systemet går utover maskinering, og kan brukes i en rekke applikasjoner som inspeksjon, CMM, rengjøring, vask, montering og additiv produksjon.

Nullpunktsystem
Mate 52/96 er et nullpunktsystem som er kompatibelt med lignende systemer, inkludert 52 mm og 96 mm konfigurasjoner fra eksempelvis Lang, Jergens, 5th Axis, Gerardi og andre. Systemet passer også en enkelt trekkboltkonfigurasjon for kompatibilitet med Schunk, Big Kaiser og andre. Ved å bruke den riktige adapteren kan holderne enkelt endres for å fungere med systemer fra SMW, Erowa, System 3R og andre.

Amerikansk kvalitet
Med tanke på fabrikkautomatisering inkluderer Mate 52/96 innfestingssystem QuickSpecs Mates unike produktidentifikasjonssystem. QuickSpecs gir tilgang i sanntid til viktige brukerdata, CAD-modeller og potensiell integrasjon i forretningssystemene dine. I tillegg støtter produktet vanlige robotgrensesnitt og palleteringssystemer. Mate innfestingsteknologi er laget i USA. 

For mer informasjon se: www.mate.com og www.fosmo.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095