23948sdkhjf

PLM Group styrker seg innen simulering

PLM Group, Dassault Systèmes SolidWorks’ største partner i Norden og Baltikum, kjøper opp den norske 3DExperience-forhandleren PLM Technology AS. 

PLM Technology har flere kunder innen en rekke bransjer, og arbeider med 3D-produktdesign og avanserte simuleringsverktøy i Norge. Vanligvis benytter kunder simulering for å få produkter raskere ut på markedet, og for å forbedre kvalitet og produktytelse.

Utvidet CAD-tilbud
- PLM Technology AS sine kunder og deres ekspertise vil forsterke våre ambisjoner om å bli en ledende partner for avanserte simuleringsverktøy i Norden, sier Jan Lundström, CEO i PLM Group, og fortsetter:
- Viktigheten av virtuell testing i produktutvikling vil fortsette å øke og vi vil kunne tilby både frittstående løsninger og integrerte løsninger på vår 3DExperience-plattform gjennom SIMULIA og ABAQUS fra Dassault Systèmes. Vi streber etter å gi alle våre kunder tilgang til avansert simuleringskompetanse. Som en bonus med dette oppkjøpet utvider vi også vårt CAD-tilbud fra SolidWorks til også å omfatte CATIA.

Større utvalg
Etter å ha bygget opp PLM Technology AS i løpet av 17 år, er Kjell-Ove Fredhjem sikker på valget sitt: 
- Jeg stoler på at bedriften og våre kunder er i kvalifiserte, troverdige og stabile hender. Mange av kundene våre har allerede et godt forhold til PLM Group siden de har SolidWorks.
Fredhjem vil fortsette å arbeide med de nye eierne frem til slutten av 2022 for å sikre en sømløs overgang og for å støtte PLM Groups utvikling av en avansert simuleringsvirksomhet. 
- Ved sammenslåingen kommer vi til å kunne levere enda større verdi til alle våre felles kunder, legger Fredhjem til.
- Det er fantastisk å se den pågående investeringen og engasjementet for Dassault Systèmes av PLM Group med dette oppkjøpet av PLM Technology AS, sier John Kitchingman, MD EuroNorth, Dassault Systèmes. 
- Dette underbygger virkelig deres ambisjon om å levere et større utvalg av verktøy for flere kunder, bransjer og områder med bevist bransjeerfaring og tekniske ferdigheter, konkluderer han.

For mer informasjon se: www.plmgroup.eu og www.plmgroup.no

Kilde: PLM Group

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094