23948sdkhjf

PLM Group presenterte 3DExperience

3DExperience er en skybasert innovasjonsplattform for produksjonsindustrien. Målet er å samle mennesker, data og idéer i ett miljø for samarbeid. Arbeid i sanntid, når og hvor som helst, og del data med alle avdelinger. Nylig arrangerte PLM Group et vellykket 3DExperience arrangement, som ga en god innføring i alle mulighetene.

 

- Vårt 3DExperience Hands On-arrangement dreier seg i all hovedsak om at deltagerne skal få være med å prøve 3DExperience-plattformen selv, forklarer Nicoline Storholt Haugen fra PLM Group, og fortsetter:

- Arrangementet er kostnadsfritt for deltagerne og myntet på dem som er interesserte i å vite mer om plattformen. Det viktigste for oss er at de sitter igjen med en følelse av hva plattformen er for noe, alle mulighetene og at de virkelig får et inntrykk av hvordan den kan bidra til å forenkle deres arbeidshverdag.

 

Jobber i sanntid

Det er ikke krav om at man må ha kjøpt eller kjøpe plattformen etter at arrangementet er ferdig. Man er heller ikke nødt til å ha noen særskilt kunnskap, annet enn at det kan være en fordel å ha brukt SolidWorks tidligere.

3DExperience er i all hovedsak fremtiden innen skybasert CAD og prosjektledelse.

- Derfor har vi satt det opp slik at deltagerne sitter og jobber sammen på samme sammenstilling i sanntid. Dette er en stor fordel, og innføring i funksjoner slik som Revision Control, Share & Markup og navigering av grunnleggende funksjoner, forklarer Storholt Haugen videre.

 

Vil gjenta

- Den som holdt kurset var vår 3DExperience-ekspert Lars Haaland. Han satte opp arbeidsflyten deltagerne skulle følge. Mulighetene er jo endeløse i skyen, og det er jo bare fantasien som setter grenser for hva man kan konstruere og styre i 3DExperience-plattformen, forklarer Storholt Haugen, og legger til:

- Arrangementet ble en braksuksess, og tross at det bare varte en halv dag fra 09:30 og var ferdig rundt 13:00 etter lunsj, så har jeg en god følelse av at alle deltagerne dro med seg masse ny kunnskap.

- Vi opplevde mange gode samtaler, og koste oss med dagen, og vi kommer garantert til å avholde liknende arrangementer i både Skien og i Lillestrøm, avslutter Nicoline Storholt Haugen.

 

For mer informasjon se: www.plmgroup.no

Kilde: PLM Group

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11