23948sdkhjf

ABC-Maskin forhandler BCM dyphullboremaskiner

ABC-Maskin AS er valgt til agent for BCM i Skandinavia. BCM er Italias markedsleder innen produksjon av innovative dyphullboremaskiner.

 

Produsenten tilbyr et komplett utvalg av standard og spesialkonstruerte dyphullboremaskiner, med boredybde fra 800 til 2000 mm, som alle oppfyller de høyeste krav til kvalitet, innovasjon og pris.

Høy ekspertise, entusiasme, forskning og utvikling av avanserte løsninger og ny teknologi har vært oppskriften på suksess og vekst gjennom 25 år.

I dag er BCM en velkjent markedsleder i Italia, og produsenten er nå klar for et stadig voksende og utfordrende marked, også i Skandinavia.

 

Kontinuerlig optimalisering

BCMs ingeniører tar seg av kundene og lytter til deres behov og forslag. Kontinuerlige og målrettede investeringer, opplæring og kursing av ansatte og effektiv bruk av CAD/CAM-integrert programvare gjør at BCM kan være i forkant med design og utvikling av dyphullboremaskiner med de mest avanserte teknologiene.

 

Skreddersydde løsninger

BCM er løsningsorientert. Maskinprodusenten tilbyr skreddersydde løsninger både på design og i selve maskinproduksjonen når kunden har spesifikke behov som ikke dekkes av en standardmaskin.

 

Kundestøtte etter salg

Det innovative BCM Remote Diagnosis gir serviceteknikerne øyeblikkelig tilgang til BCM-maskiner hvor som helst i verden, for å diagnostisere årsaken til eventuelle problemer. Produsenten har erfart at mer enn 90 prosent av alle maskinproblemer skyldes svikt i enkle deler. Med fjernkontrollsystemet trenger BCM-ingeniørene ikke lenger å være hos kunden for å finne årsaken til problemet. de fleste feil kan løses raskt og med en minimal servicekostnad.

 

Reservedeler

BCM sørger for kontinuerlig tilgjengelighet av reservedeler og komponenter til alle solgte maskiner som et viktig element, ikke bare for å minimere tidspunktet for nedetiden under reparasjoner, men også for å utføre forebyggende vedlikehold. På forespørsel produserer BCM også spesielle og tilpassede reservedeler i henhold til kundenes tekniske tegning.

 

For mer informasjon se: www.abc-maskin.no

Kilde: ABC-Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.085