23948sdkhjf

Viser den nye Datron ML Cube på EMO

Den tyske verktøymaskinprodusenten Datron stiller på EMO med nyheter og live demo. Et av høydepunktene er den nye Datron MLCube.

 

Det nye Datron MLCube-maskinkonseptet, med optimert chip- og lastekonsept, er utviklet for en betydelig økning i produktiviteten. På EMO kan man oppleve optimalisert effektivitet live på alle Datrons maskiner og se fleksibiliteten og allsidigheten til maskinprodusentens oppspenningsløsninger.

 

Høy presisjon

Datron høyhastighetsfres MLCube maskinerer arbeidsstykker i storformat. Med et arbeidsområde på 1520 x 1020 mm, men samtidig minimalt krav til gulvplass, har dette vært en internasjonalt populær løsning for storformatfresing i mange år. MLCube modellene har lineære måleskinner og selv i miljøer med raskt skiftende temperatur yter disse konstant høy presisjon.

 

Høy lønnsomhet

Datron promoterer MLCube som det beste valget for kostnadseffektiv platebearbeiding, eksempelvis for produksjon av frontpaneler, hus, profiler og andre aluminiumarbeidsstykker frest i nestet form.

Andre ikke-jernholdige metaller eller komposittmaterialer kan også effektivt bearbeides med MLCube. Maskinprodusenten fremhever også maskinens korte omstillingstider og dens evne til å bruke forskjellige spennteknikker samtidig, lavt strømforbruk og dens utmerkede pris-ytelse-forhold, selv for lave produksjonsvolumer, noe Datron mener gir langsiktig og ekstremt høy lønnsomhet.

 

Du finner Datron på EMO i hall 12, stand D21.

 

For mer informasjon se: www.datron.de og www.abc-maskin.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.164