23948sdkhjf

TB Maskin med nytt demosenter

TB Maskin AS syns det er på tide at kunden kan komme og se operative maskiner uten å måtte reise til utlandet. Derfor er det nå etablert et demosenter i Drammen som er åpent for maskinkunder.

TB Maskin AS er leverandør av industrimaskiner fra en rekke ledende maskinprodusenter og tilbyr høykvalitetsprodukter innenfor en rekke områder som eksempelvis kantpresser, kantpresseverktøy, båndsager, sagmaskiner, vannskjæring, platevalse, slipemaskiner, platesakser, overflatebehandling, tromling, vibrasjonsslipemaskiner, slyngrensemaskiner & primer samt reolsystemer. I tillegg kommer tilbehør og utstyr innenfor de ulike maskinkategoriene.

Vil vise kvalitet og bredde
- Vi begynner i det små, og nå har vi samlet en håndfull maskiner å vise frem og demonstrere for våre kunder som kommer til Drammen, forteller John Idar Oseberg, styreleder i TB Maskin AS.
Han tror det vil være et behov for å se og oppleve maskiner fysisk uten å måtte reise til utlandet, også etter pandemien.
- Ofte er det når kunden ser en maskin i bruk at det åpner seg muligheter for maskinsalg. Jeg er overbevist om at når vi får vist kvaliteten på våre maskiner, og ikke minst den store bredden vi kan tilby, at vi vil få økt salg, sier Oseberg, og legger til:
- Det å bygge tillit over tid er viktig for langsiktige samarbeid, og vi skal være tilgjengelig med tilstedeværelse i felt, men også med eget nyåpnet demosenter i Drammen. Velkommen skal du være, inviterer John Idar Oseberg.

For mer informasjon se: www.tbmaskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.487