23948sdkhjf

SmarTech Analysis med positiv rapport om metallprinting

Markedet for additiv produksjon (AM) i metall er tilbake på sporet for å produsere mer enn 50 milliarder USD i komponenter årlig innen 2030. Det melder analyseselskapet SmarTech Analysis.

SmarTech Analysis, den ledende leverandøren av markedsanalyse og konsulenttjenester til additiv produksjonsindustri, har lansert sin nyste forskningsprodukt (Metal AM Parts Produced 2021) som estimerer produksjonsvolum og resulterende markedsverdier for forskjellige additivt produserte komponenter i metall. Studien bekrefter de positive langsiktige utsiktene for ledende metall-AM-teknologier som beveger seg inn i betydelige produksjonsroller i en rekke bransjer i løpet av det kommende tiåret, med utskriftsproduksjonsaktivitet som til slutt vokser til å overstige 50 milliarder dollar årlig.

Dekker bredt
Denne forskningsrapporten inneholder en database med metall-AM-markedsprognoser, spesielt rundt produksjonsvolumene og resulterende markedsverdi for AM-metalldeler som spenner over prototyper, verktøy og verktøy, og produksjonsdeler for sluttbruk i åtte store næringer og dusinvis av delkategoriseringer, fra fly og helikoptermotorkomponenter i romfartsindustrien, til atomreaktorkomponenter i energisektoren.

Om rapporten
Metal AM-teknologier, som består av en serie på fire kommersielt relevante delprosesser, har igjen blitt kastet inn i det teknologiske søkelyset i kjølvannet av koronaviruspandemien da verdens økonomier sliter med dvelende etterskjelv i forsyningskjeden. Disse forholdene viser relevansen som digitale produksjonsprosesser holder i tider med forstyrrelser og usikkerhet, og som et resultat er metalladditivmarkedet nok en gang under en betydelig utvikling. Selv om dette skapte svært utfordrende forhold i løpet av det siste året for mange leverandører av metall-AM-løsninger, er det fortsatte resultatet sterke investeringer og fornyet kraft for å ta i bruk og utvikle metall-AM-teknologier.

Fra rapporten
• I 2020 var verktøysegmentet det eneste applikasjonssegmentet som så en økning i aktiviteten når det gjelder volum av deler som ble produsert additivt, hvor tjenesteleverandører og avanserte brukere av AM for verktøyproduksjon fortsatte å utnytte metalladditiv for å bøte på produksjonsstopp og forsinkelser fra pandemien.
• Men, når man ekskluderer påvirkningen for tannlegebransjen der nesten all aktivitet ble stoppet i mellom fire til syv uker i året og var nede i nesten hele resten av året, etter at tidlig forhindring av helsetjenester ble avsluttet, økte delproduksjon for sluttbruk for metal-AM nominelt gjennom 2020.
• Hver av de primære metall-AM-teknologifamiliene forventes å tjene forskjellige roller i produksjonen. I dag er metallpulverseng (Powder Bed) -fusjonsteknologier de mest velutviklede og vedtatte, og forventes å fortsette å tjene de fleste produksjonsapplikasjoner de neste årene. Nær slutten av prognoseperioden, forventer SmarTech at bundet metallprintløsninger, spesielt metallbindemiddelstråling (Binder Jetteing), vil ha oppnådd betydelig kundeaksept for produksjon hovedsakelig av stål, nikkel og titankomponenter, og vil også begynne å gå over til å ha en betydelig høy rolle innen produksjon.

For mer informasjon se: www.smartechanalysis.com 

Kilde: SmarTech Analysis

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14