23948sdkhjf

Formnext 2021 blir fysisk messe i Frankfurt

Mesago Messe Frankfurt kunngjør at Formnext vil finne sted som et fysisk arrangement I Frankfurt fra 16.-19. november 2021. Med rundt 450 utstillere har denne bekreftelsen blitt mottatt med glede av det additive produksjonssamfunnet rundt om i verden.

Etter nesten to år med nesten helt digitale møter, enten det er kreative utvekslinger, produktdemonstrasjoner eller virtuelle møter, venter messeteamet i Frankfurt og AM-samfunnet spent på å komme tilbake til hallene i Frankfurt, slik at deres 3D-printideer kan ta form på en effektiv og kreativ måte.
- I diskusjoner med medlemmer av AM-samfunnet de siste par årene har vi nok en gang innsett betydningen av Formnext. Denne messen har en overflod og innovasjonsånd som er uslåelig. Bare det å vite at vi igjen kan tilby denne typen kreative rom der folk kan snakke ansikt til ansikt, nyte produktive samtaler over kaffe, ta på produkter og diskutere fremdriften som støttes av hele samfunnet, er fantastisk, sier Sascha F. Wenzler, visepresident for Formnext i Mesago Messe Frankfurt GmbH.

«Alle» de store deltar
Forberedelsene er i full fart for Formnext 2021, og arrangementet er i ferd med å bli messe man bare må besøke. Høydepunkter er å inkludere høykaliberforedrag av bransjeeksperter, presentasjonene fra Italia som partnerland, innovasjonene fra purmundus-utfordringen og Start-up Challenge Pitch-Next Event samt TCT Conference og Stage pluss VDMA og BE-AMs spesialbygde områder. Videre arrangerer ASTM (American Society for Testing and Materials) som en premiere et internasjonalt standardverksted dagen før Formnext starter. Formnext-teamet gjør alt for å gjøre dette første arrangementet, etter et år hvor vi ikke har møttes fysisk, et man vil huske.
Formnext vil som alltid bli besøkt av de fleste av de viktigste selskapene i bransjen. Rundt 450 utstillere, inkludert 55 prosent fra utlandet, er allerede registrert: 3D Systems, Additive Industries, Addup, Arburg, Autodesk, BigRep, DMG Mori, Dyndrite, EOS, ExOne, Farsoon, Formlabs, GE, Hexagon, HP, Keyence, Markforged, Materialize, Meltio, Nexa 3D, Prima Industrie, Renishaw, Sandvik, Siemens, Stratasys, Trumpf, Voxeljet og XJet.

Også digitalt arrangement
Selv om det tydeligvis er mye å se frem til, er helse og sikkerhet for alle deltakere av største betydning. Som arrangøren uttaler på nettstedet sitt, blir derfor beskyttelses- og hygienekonseptet, som ble utviklet i fjor for å overholde, og til og med overgå, de juridiske kravene, kontinuerlig tilpasset pandemisituasjonen. Bredere ganger i hallene, i tillegg til ekstra kommunikasjons- og venteområder i soner med høyere frekvens på arrangementet, vil hjelpe folk med å opprettholde den nødvendige sosiale distansen. Et 3G-konsept vil også bli introdusert (vaksinert, har blitt frisk, testet).

Den fysiske begivenheten vil bli supplert med Formnext Digital Days to uker senere fra 30. november til 1. desember 2021. Med den raske veksten i AM-samfunnet og etterspørsel etter 3D-printede produkter på alle områder av industrien, er det avgjørende å gjøre det mulig for de som fortsatt er står overfor reisebegrensninger for å delta i utveksling av ideer. 

For mer informasjon besøk www.formnext.com

Kilde: Formnext

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14