23948sdkhjf

Entusiastisk stemning for Blechexpo/Schweisstec 2021

Det er store forventninger knyttet til Blechexpo/Schweisstec messen i Stuttgart som holdes fra 26. til 29. oktober 2021.

 

Sammen med den 8. Schweisstec internasjonale messe for sveiseteknologi og den 15. Blechexpo internasjonale messe for bearbeiding av plater, fokuseres oppmerksomheten på banebrytende teknologier og enestående kompetanse i produksjon av deler laget av metallplater, profiler og rør.

 

- Stemningen er veldig entusiastisk, rapporterer Georg Knauer, Blechexpo/Schweisstec prosjektleder i PE Schall GmbH & Co. KG.

- Bestillingsstatusen er utmerket, og våre utstillere ser frem til å kunne presentere sin videre utvikling innen metallbearbeiding og demonstrere metallbearbeiding på live-arrangementet i Stuttgart i slutten av oktober.

Hele bransjen lengter etter personlig kundekontakt i et ekte messemiljø. Ekspertbesøkende vil se og håndtere produkter og maskiner, oppleve prosesser og delta i samtaler ansikt til ansikt.

 

Se helheten

Høye etterspørselsnivåer bekrefter at den tradisjonelle Blechexpo/Schweisstec-messeduoen er verdsatt som en globalt anerkjent markedsplass: utstillingen inkluderer frittstående og systemløsninger for prosesskjeder som involverer fremstilling av deler laget av metallplater, profiler og rør, samt tilhørende termisk og mekanisk bearbeiding, skjæringsteknologi, bearbeidingsmaskiner, utstyr for stansing, knekking, bøying og forming, samt systemutstyr inkludert styringer og programvare, og løsninger for håndtering og kvalitetssikring. Ytterligere utvikling på områdene digitalisering og automatisering forventes med stor interesse og spenning. Ekspertbesøkende med detaljerte forespørsler og planlagte investeringsprosjekter vil kunne oppleve tydelige, levende demonstrasjoner på maskiner med høy ytelse, verktøy og systemer, og vil få grunnlag for sine egne konkrete forretningsbeslutninger.

Nettverk, automatisering og digitalisering vil være blant de sentrale temaene som dekkes av Blechexpo/Schweisstec, som finner sted hvert annet år.

 

For mer informasjon se: www.blechexpo-messe.de

Kilde: Schall GmbH

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109