23948sdkhjf

LVD revolverstanse til Attende

Nylig installerte Attende AS en ny kantpresse og platesaks fra maskinprodusenten LVD, og nå var tiden kommet for en ny revolverstanse fra samme produsent.

På oppdrag fra NAV gjennomfører Attende AS flere ulike arbeidsmarkedstiltak for å inkludere flere i ordinært arbeidsliv. Attende tilbyr produkter og tjenester med høy kvalitet, produsert av arbeidstakere med behov for tilrettelegging.

Attende har et fullverdig mekanisk verksted som jobber med bøying av rør, knekking, dreiing, fresing, sveising, kapping, boring, stansing og manuelt arbeid. 

- Dette er viktig for å kunne tilby varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad for våre ansatte, sier Jone Hoftun hos Attende AS.

Attende har en moderne maskinpark med syv CNC-styrte maskiner og kan utføre et stort spekter av maskineringsoppdrag. Edge CAM og SolidWorks 3D brukes til produksjon av både prototyper og mekaniske komponenter. Bedriften er ISO-sertifisert og registrert som foretrukket leverandør for olje og gass industrien i Norge gjennom Achilles JQS.

Ideell for små serier

Sist Maskinregisteret skrev om Attende var i forbindelse med installasjonen av en LVD 80 tonn kantpresse og en LVD platesaks. Denne gangen har en helt ny revolverstanse av type LVD Strippit P1212 blitt installert hos bedriften.

- P-serien er utviklet for kostnadseffektiv CNC-stansing, og maskinen er bygget for å være både pålitelig og brukervennlig, forklarer Johnny Jonassen fra LVD Scandinavia.

- Maskinen er ideell for små produksjonsserier og prototypeproduksjon. Den er utstyrt med 33 fleksible stasjoner i revolveren. Den har tre vribare stasjoner med 50.8 mm autoindeks som standard. Disse programmerbare stasjonene gjør det mulig å stanse i hvilken som helst vinkel, avslutter Johnny Thomassen.

For mer informasjon se: www.attende.no og www.lvdscandinavia.no 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125