23948sdkhjf

Dokumentert tiltrekking og full kontroll

Full kontroll over festeprosessen trenger ikke å være komplisert. Ingersoll Rand sin omfattende QX-serie gir enkle, fleksible og gode løsninger for alle monteringskrav.

 

Tiden forandrer seg og det gjør også kravet rundt dokumentasjon på momentet til de tiltrekninger som gjøres. Tidligere har det kanskje holdt med en håndholdt momentnøkkel og notering av momentet. Men, den dagen det skjer noe uforutsett er det å kunne levere dokumentasjon en stor sikkerhet og et nødvendig krav. Med Ingersoll Rand QX blir momentet dokumentert med dato, klokkeslett, min/høyt moment, om noe eventuelt gikk feil eller om tiltrekningen var perfekt.

 

Sporbarhet

QX-serien fra Ingersoll Rand lagrer 1200 sykluser i maskinen før du eventuelt må laste dem over på programvaren. Da har du en fullstendig oversikt over de bolter som er festet. Med åtte fullt programmerbare konfigurasjoner kan maskinen trekke til åtte forskjellige bolter med forskjellige moment. Den kan også sette en telling på antall bolter som skal festes i en gruppe eller konfigurasjon.

De fleste justeringer kan gjøres med en telefon og Insight Connect Appen, og alle data overføres til programvaren ICS Connect. En Bit Selector Tray eller en Socket Selector Tray kan programmeres slik at når en bits hentes opp, så stiller maskinen seg automatisk om til det satte moment.

 

Ergonomisk

QX-serien leveres som pistolutgave og vinkelmaskin med moment fra 0.8 til 2000 Nm, og maskiner over 60 Nm har mothold. Kundetilpasset adapter kan tilpasses på alle maskiner og en pistolmaskin kan bygges om til vinkeldrivhode eller en vinkelmaskin til rett spindel. QX-serien tilbyr også en ETS-utgave (Ergonomic Tightening System) med større fokus på ergonomi. Et ergonomisk strammesystem gir den laveste energipuls tilbake til bruker.

QX-maskinene forhandles av Maskin K Lund AS.

 

Les mer på www.mkl.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125