23948sdkhjf

Fermat med ny BHM 50/3000 slipemaskin

BHM 50/3000 er en fullstendig CNC-kontrollert slipemaskin med kontrollert akse X (toppmating), Z (bordmating), og kontrollert akse C (antall omdreininger på slipeskiven). Nylig leverte Fermat den første maskinen til en kunde i Polen.

 

Slipemaskinen BHM er konstruert for kontrollert sliping av rotasjonssylindriske og koniske ytre overflater på emner med middels vekt ved hjelp av to slipmetoder. Som en selvfølge kan profilsliping og sliping av forskjellige overganger mellom forskjellige diameter utføres. Slipemaskinen muliggjør også sliping av endeflatene, og ved hjelp av en ekstra innretning for innvendig sliping kan den også bearbeide sylindriske og koniske indre overflater.

Emnene kan festes mellom sentre eller «i farten» inn i chucken. Drivhodet, så vel som slipeskivehodet, kan roteres for konisk sliping. Det er mulig å slipe ved sentrene eller «i farten», med emnene festet i chucken eller på den magnetiske klemplaten.

 

Flere tilvalg

Slipehodetilførselen og bordmatingen er implementert med kuleskruer og servomotorer. BHM CNC-maskinen er egnet for arbeidsstykker som veier opptil 1000 kg.

Den universelle BHM sylindriske slipemaskinen kan også utstyres med en enhet for automatisk balansering, en måleenhet under prosess, en aksial målesonde, en superfinishing-enhet, en XZ-styrelinjal, og kundespesifikke spesialtilpassede løsninger.

 

For mer informasjon se: www.fermatmachinetool.com og www.hedloev.no

Kilde: Fermat Machine Tool

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094