23948sdkhjf

KUKA oppgraderer KR Cybertech nano-serie

KUKAs oppgraderte KR Cybertech nano-serie setter ifølge selskapet en ny standard for nøyaktighet og krevende miljøer.

 

Nå lanseres KUKAs oppgraderte generasjon av KR Cybertech nano. En serie roboter spesialisert for bruksområder der det stilles store krav til nøyaktighet, tilgjengelighet og sluttresultat. Eksempler på slike bruksområder er sveising, påføring av lim, tetning og inspeksjon, for å nevne noen.

– Vi er svært fornøyde med hvordan de presterer. Robotene gir maksimal ytelse til en svært god totalkostnad. Den nye serien setter en ny standard for roboter i denne størrelsen – for nyttelaster på seks til ti kilo, sier Frode Grimsbø, KUKAs salgsansvarlig i Norge.

– De er mer nøyaktige enn forgjengerne sine, samtidig som de er både smidigere og raskere, sier han.

 

Allsidige og slitesterke Repetisjonsnøyaktigheten er også i toppklasse, med et avvik på bare 0,04 millimeter. Robotene er dessuten energigjerrige, og fordi de krever minimalt med plass, er de egnet for kompakte celler med kompliserte prosesser. Andre fordeler er at robotene i serien kombinerer lang levetid og lave vedlikeholdskrav. – Det gir en svært gunstig total eierkostnad, sier Grimsbø. De enkelte akslene er helt vedlikeholdsfrie, og reservedeler er tilgjengelige i minst et kvart århundre fremover.

KR Cybertech nano ARC med sitt hule håndledd har en gjennomføring på 50 millimeter, noe som passer sveisepistolen og reduserer bevegelsen til et minimum. Roboten har også en integrert løsning for kabler til verktøyet. – Det blir derfor svært enkelt og praktisk å integrere dem i produksjonsmiljøet. Kort sagt er dette svært allsidige, slitesterke og anvendelige roboter som har det aller siste innen teknisk utvikling. Vi er svært fornøyde med å kunne tilby dette til kundene våre, sier Frode Grimsbø.

 

For mer informasjon se: www.kuka.com

Kilde: Kuka

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125