23948sdkhjf

RobotForum i Molde 1. og 2. september i år

Roboter kan spille en nøkkelrolle for lønnsom og effektiv produksjon i Norge. NFEA og Norsk Industri inviterer til sin årlige teknologikonferanse: RobotForum. Konferansen holdes i Molde 1. og 2. september i år.

RobotForum er et nytt navn på en «gammel» konferanse i regi av Norsk Industri og NFEA. Industrien i Norge stilles stadig overfor økede krav til effektivisering og lønnsomhet. En løsning i så henseende er økende grad av automatisering og introduksjon av roboter. Dette er møteplassen dersom du lurer på hvordan du skal komme i gang med din robotløsning, sjekke ut hva som er mulig og hva andre produsenter har fått til. Her møter du leverandører og integratører. Øk din kompetanse om denne teknologien.

Bil med på bedriftsbesøk
Industrien på Mørekysten har hatt en spennende utvikling de siste årene.  Det blir relevante bedriftsbesøk som en del av konferansen. Bedriftsbesøk på årets konferanse vil foregå hos Wonderland AS og Plasto AS på Åndalsnes. Wonderland AS har siste året kjørt i gang en ny linje for madrassproduksjon, og dette prosjektet får vi høre detaljert om. Plasto AS har automatisert kontinuerlig i en årrekke. De vil gi oss innsyn i hvilke vurderinger de har gjort, og gjør fortløpende.
NFEA og Norsk Industri ønsker å skape en teknologimøteplass som skal bidra til å styrke verdiskapning, lønnsomhet og konkurranseevne. Det skal skje ved bruk av roboter og automatiserte løsninger i industrien.

For program og påmelding klikk HER

Kilde: NFEA

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109