23948sdkhjf

Creaform presenterer HandySCAN 3D Silver-serien

Silver-serien er nykommeren til den anerkjente serien med håndholdte 3D-skannere som vil gjøre det mulig for fagfolk og små bedrifter å forbedre produktutviklingen, forkorte tid til markedet og redusere utviklingskostnadene. 

 

Creaform, den verdensomspennende aktøren innen automatiserte og bærbare 3D-måleløsninger og ingeniørtjenester, presenterte nylig det siste tilskuddet i produktgruppen HandySCAN 3D: Silver-serien. Med mer enn 5000 brukere allerede, er denne, ifølge produsenten, velprøvde, pålitelige og patenterte teknologien bransjestandarden i bærbare 3D-skannere av metrologikvalitet.

- Produktserien er nå på markedet til en tilgjengelig pris for fagfolk som ønsker å utvide sin virksomhet ved å anskaffe toppmoderne måleløsninger. Silver-serien er utviklet og produsert i Nord-Amerika og fanger opp svært nøyaktige og repeterbare 3D-målinger av enhver kompleks overflate hvor som helst. Det representerer den beste verdien for pengene på markedet og støttes av kompetente ingeniører og teknisk personell over hele verden, forteller Simon Côté, produktsjef hos Creaform.

 

Enkel å bruke

Silver-serien har kvalitetsoptikk som gir pålitelig og maksimert skannekvalitet med en nøyaktighet på opptil 0,030 mm. Syv kryssende lasere kan raskt fange opp overflatene i hele synsfeltet med et skanneområde på 275 x 250 mm. HandySCAN 3D Silver er en enhet for alle former og størrelser, den mestrer forskjellige objekter uavhengig av delstørrelse, kompleksitet, materiale eller farge. Et enkelt brukergrensesnitt og visualisering i sanntid gir en brukervennlighet og en kort læringskurve, uavhengig av brukerens erfaring eller kompetansenivå.

 

Åpner nye dører

Siden enheten er bærbar, lett og rask å sette opp, kan den være i gang på mindre enn to minutter, enten internt eller på stedet.

- For fagfolk som trenger å tilpasse seg raskt til kundenes behov og gi bedre svar på sine henvendelser, er en pålitelig 3D-skanneløsning uunnværlig, forklarer Simon Côté, og legger til:

– Mulighetene ved å samle inn så presise data kan åpne dører for nye prosjekter og styrke partnerskapene med eksisterende kunder. Det kan ikke overdrives hvordan 3D-skanning og 3D-printteknologi har blitt avgjørende for ethvert selskap, understreker produktsjefen.

 

For mer informasjon se: www.creaform.com og www.mltnorge.no

Kilde: Creaform

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094