23948sdkhjf

Feirer 20 år i Norprofil – installerer i ny profillinje

Det er i år 20 år siden Dag Varhaug startet i Norprofil AS, som produserer profilerte plater for industri og landbruk. Nå feires det med en helt ny Bud Masz produksjonslinje levert av Alf I Larsen AS.

- Vi er svært konkurransedyktige på pris og kan som regel levere på noen få dagers varsel, forteller Dag Varhaug, daglig leder i Norprofil AS.
Bedriften ble etablert for 23 år siden, og ved siden av å produsere tak og veggplater leverer også bedriften spesialprofiler, beslag og kassetter på bestilling.
- Vi har et stort spekter av kunder, alt fra gårdsbruk, idrettshaller, industri og butikkfasader, fortsetter Varhaug.

Ny fleksibel linje
- Den gamle produksjonslinjen vår var utslitt, og vi har holdt på i flere år å lete etter en ny maskinprodusent. På en maskinmesse og fant en fin rullformingslinje fra polske Bud Masz, sier Varhaug. 
Maskinlinjen, som er levert av Alf I Larsen (AIL), kan produsere opptil 12 meter lange profilerte plater. Både stål og aluminium kan produseres i opptil 1 mm tykkelse, men hovedproduktet, tak og veggplater produseres i 0,5 mm stål med puralbelegg. Tak og veggplater kan leveres med 20 mm høy profil. Norprofil kan tilby kundetilpassede plater og levere folierte plater samt plater med kondensduk.
- Produksjonslinjen er fleksibel. Linjen kan kjøres ubemannet siden hele prosessen er automatisert, fra fremtrekk av coil til rullforming, kapping og sortering. Alf I Larsen har fulgt godt opp hele veien og vi er fornøyd med å ha norsk bruksanvisning og brukergrensesnitt på selve maskinen. Nå er vi rustet for fremtidens konkurranse, understreker Dag Varhaug.

For mer informasjon om maskinen se: www.ail.no 
Kontakt Norprofil AS på mobil: 48110379

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.14