23948sdkhjf

Duroc Machine Tool tildelt FPT i Norge 

Duroc MachineTool (DMT AS) i Norge kan med glede meddele at de er tildelt FPT agenturet i Norge. Tildelingen kom som et naturlig resultat av at DMT Sverige har agenturet fra før. 

Siden 1969 har FPT Industrie S.p.A. har produsert CNC bor- og fresemaskiner for den mekaniske industrien. FPT er en global aktør og er godt etablert i Norge, hvor markedsandelen innen segmentet medium til store bor og freseverk er betydelig. FPT er kanskje mest kjent i Norge for sine store portalfresemaskiner og borverk, men maskinporteføljen omfatter også store vertikale dreiebenker og en serie horisontalfresemaskiner. Fellesnevneren er at maskinene er utviklet og produsert for å bearbeide relativt store komponenter.

Har godt rykte
Duroc Machine Tools forretningsidé er å hjelpe industriselskaper med maskiner, verktøy og tilbehør, produksjonsoptimalisering og finansiering, service, support og opplæring. 
- Vi har et bredt og fleksibelt tilbud innen verktøy og maskiner som gjør at vi kan gi kundene våre fleksibilitet, stabilitet, sikkerhet og med et klart mål i tankene. Økt lønnsomhet blant våre verkstedkunder, uttaler Jan Erik Stokkebek, daglig leder i Duroc Machine Tool i Norge.
Han gleder seg til å jobbe med FPT:
- Suksessen til FPT Industrie S.p.A. bestemmes av bedriftens evne til å generere nye ideer og fremfor alt av kontinuerlig forskning og utvikling av nye prosesser, produkter og tjenester, forteller Stokkebek og fortsetter:
- Vi ser frem til å jobbe med FPT i Norge, den italienske maskinprodusenten har et godt rykte, og vi skal bidra til at det blir flere og enda mer fornøyde kunder i vårt langstrakte land.

For mer informasjon se: www.durocmachinetool.no og www.fptindustrie.com

Kilde: Duroc Machine Tool

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109