23948sdkhjf

ADDILAN: en fremtidig referanse innen additiv produksjon

Maherholding Group og Ona Electroerosion presenterte resultatet av deres forretningssamarbeid for første gang på AM-messen ADDIT3D. ADDILAN er resultatet av forpliktelsen til innovasjon og diversifisering av to hovedreferanser i verktøymaskinsektoren, som forplikter seg til Industri 4.0.

 

ADDILAN er et nyopprettet selskap som driver design, produksjon og markedsføring av additivmaskiner. Additive manufacturing (AM) er en teknologi som er klassifisert som Industri 4.0, som tillater produksjon av deler lag for lag, basert på 3D-data fra en modell. Disse teknologiene gjør det mulig å produsere 100 prosent funksjonelle deler med høy merverdi, og deres viktigste verdiforslag er å spare råvareforbruk, spare energi og å redusere tiden mellom design og sluttprodukt.

 

Lavere kostnader

I følge data publisert i de senere års Wohlers' rapportene (referansepublikasjon i AM-industrien) øker forretningsvolumet betydelig år for år. I denne sammenheng ble ADDILAN opprettet, som det viktigste målmarkedet, markedet for komponenter av høy verdi, mellomstore komponenter i krevende industrisektorer som luftfarts-, luftfarts-, energi- eller marine sektorer. WAAM-teknologi tillater arbeid med alle materialer som brukes til sveising, inkludert stål, titanlegeringer, superlegeringer og aluminiumslegeringer. Disse maskinene klarer å oppnå større inngangshastigheter og muligheten for å produsere større deler og utførelser. Elektrisk lysbue + ledningsbaserte prosesser (WAAM) kombinerer lavere kostnader og høye inngangshastigheter med kanter på mindre enn 2 mm. Alt dette skal garantere kvaliteten på delen under produksjonsprosessen. ONAs erfaring som maskinverktøyprodusenter sammen med Maherholding Group satte grunnlaget som ADDILAN kan bygge hele sin fremtid for å etablere sin nisje i AM-industrien.

 

For mer informasjon se: www.addilan.com og www.onaedm.com og www.bergsli.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078