23948sdkhjf

Blomberg & Stensson med fiberlaser fra Salvagnini

For å oppnå stor fleksibilitet og høy produktivitet har Blomberg & Stensson investert i en fiberlasermaskin med tilhørende automasjon fra Salvagnini.

Blomberg & Stensson består i dag av en sammenslåing mellom Engströms verksteder, Gustafsson & Hjorth, Williamsons Metallbearbetning og Blomberg & Stensson, alle tradisjonelle Katrineholm-selskaper, hvorav det eldste er fra 1927.
Blomberg & Stensson utrykker selv at selskapet er den komplette verkstedbedriften i Katrineholm som spesialiserer seg på plate-, maskin- og rørbearbeiding. Vår produksjon er fleksibel fra prototyper til serieproduksjon i små og mellomstore serier og produksjon av egne produkter. Her produseres alt fra enkle detaljer til komplekse og komplette produkter, og det tilbys også konstruksjon, pulverlakkering og montering.

Totalleverandør
Forretningskonsept som underleverandør er å være nær kundene for problemløsning og teknologiutvikling for å styrke felles fremtid. Viktigste bransjesegmenter er den svenske bilindustrien, energi, gruvedrift, landbruks- og byggenæringen.
Blomberg & Stensson tilbyr sine kunder et overordnet ansvar fra emne til ferdig og funksjonelt korrekt produkt i moderne og miljøtilpasset utstyr.

Stor fleksibilitet
Maskinen og systemet Blomberg & Stensson har valgt å investere i er L3-30 6kW fiberlaser sammen med Salvagninis egenutviklede dobbelt lagertårn LTWS / BTW med plass til litt over 110 tonn råvarer på en meget kompakt overflate bare 11x11 meter. Fleksibilitet er stikkordet for investeringen for å håndtere korte serier, dette ved hjelp av Salvagninis OPS (Order Process Software) som håndterer planlegging og helautomatisk nesting direkte fra MPS-systemet, i dette tilfellet Monitor. L3-30 er fullt utstyrt inkludert SVS & AVS visjonssystem og APC2 (Adaptive Process Control) og automatisk dyseskifte. Dette gjør at maskinen kan produsere ubemannet under kvelds- og nattvakter, alt med full overvåking og tilbakemelding ved bruk av LINKS & OPS.

For mer informasjon se: www.blomberg-stensson.se og www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078