23948sdkhjf

Trumpf åpner ny Smart Factory i Ditzingen

Kobling av produksjonsprosesser og maskiner gir et avgjørende konkurransefortrinn og muliggjør effektivitetsgevinster på opptil 30 prosent.

På senhøsten åpnet Trumpf en ny smart fabrikk på hovedkontoret i Ditzingen. Det nye anlegget produserer nå metallplater til selskapets verktøymaskiner. Fabrikken er utformet som et fullt tilkoblet produksjonsmiljø og fungerer også som et demonstrasjonssenter for kunder - et sted hvor du kan se hvor effektiv produksjon av metallplater med verktøymaskiner fungerer. 30 maskiner er sammenkoblet og hjelper til med å redusere skrap og bearbeidingstid og øke effektiviteten. Den smarte fabrikken er delt inn i tre produksjonshaller som til sammen dekker 5000 kvadratmeter. Sammen med Chicago i USA og Taicang i Kina har Ditzingen blitt det tredje stedet der Trumpf har et fullt koblet produksjonsanlegg, og selskapet har nå en smart fabrikk i hver av verdens større regioner, noe som fremhever selskapets vilje til å komme nærmere sine kunder.

Hjelpesystem for daglig arbeid
Tilkoblingsmulighetene i den nye smarte fabrikken strekker seg ikke bare til skjære-, knekke- og sveisemaskiner, men også til store lagersystemer og automatisering. Hele det tilkoblede produksjonsmiljøet styres fra kontrollsenteret. Det er her alle nøkkeltall i produksjonsprosessen blir samlet i sanntid - fra første ordre til ferdig produkt. Kobling av produksjonsprosesser og maskiner gir et avgjørende konkurransefortrinn - spesielt da det er vanlig med reduserte batchstørrelser, raskere responstid og stadig mer komplekse deler. Arbeiderne i den nye smarte fabrikken støttes av hjelpesystemer, og ved hjelp av Trumps programvare TruTops Fab kan de overvåke hele produksjonsprosessen via et nettbrett, smarttelefon eller smartklokke. Fabrikken oppfyller selskapets interne produksjonskrav og viser, som et demonstrasjonssenter for hele Europa, hvordan du kan øke effektiviteten til skjæring, knekking, stansing og sveising i et reelt produksjonsmiljø. Bedrifter i alle størrelser kan oppdage nye løsninger for tilkoblet produksjon. For eksempel kan små bedrifter øke effektiviteten betydelig ved å velge inngangsløsninger som en AI-basert assistent for fjerning av detaljer. Fabrikken viser også det perfekte eksemplet på hvordan man kobler til produksjon trinn for trinn innen logistikk og andre områder. Større selskaper med flere maskiner kan lære å sette opp semiautonom produksjon ved å studere integrasjonen av stansing, knekking, lasere og lagersystemer.

For mer informasjon se: www.trumpf.com

Kilde: Trumpf

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

1.126