23948sdkhjf

Spinner Automation lanserer Robobox

Automasjonsenheten Robobox kan stå foran eller ved siden av maskinen, den plukker ubehandlede detaljer fra de fem skuffene som roboten har under seg, og legger deretter de ferdige detaljene tilbake i skuffene.

 

Operatøren laster skuffene og fjerner de ferdige detaljene. Kassene lades fra siden som vender bort fra roboten, og derfor kan roboten lades når den er i drift. I skuffene er det innsettingsark for å orientere delene. Som et resultat oppnås veldig lange autonome kjøretider for små serier.

 

Fleksibel løsning

Enheten kan integreres på både dreiebenker og fresemaskiner og er utstyrt med forskjellige gripesystemer for runde eller rektangulære deler og er konfigurert for hver maskin i ABAS. Griperne er utformet som standardgripere med universelt justerbare kjever for fleksibelt å kunne dekke mange deler.

Når den ikke er i bruk, kan Robobox stenges foran med døren, og maskinen kan betjenes uten store begrensninger. Hvis roboten er i bruk åpnes døren til Robobox, og roboten kan komme inn i arbeidsområdet i automatisk modus. Det tilgjengelige området er beskyttet av en lysbarriere, og når du kommer inn i området stopper roboten, og du kan ta et emne fra den åpne boksen for eksempelvis å måle.

Enheten er boltet til gulvet uavhengig av maskinen, som på et stangmagasin, og kommuniserer med maskinen via UNIROB-grensesnittet. For å installere enheten kreves et UNIROB-grensesnitt og automatisk dørkontroll på maskinsiden.

 

I Norge forhandles Spinner av PMV Service AS.

 

For mer informasjon se: www.spinner-automation.com og www.facebook.com/PMVserviceAS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141