23948sdkhjf

Åpner nytt mekanisk verksted i Oslo

I en tid hvor vi er sterkt preget av nyheter om permitterte og coronapandemi, velger Stian Halvorsen det han har drømt om i flere år. I lokaler sentralt plassert på Kalbakken i Oslo starter han bedriften CNC Deler, og oppdragene har allerede begynt å strømme inn.

 

- Jeg har jo tenkt en stund å starte for meg selv, og føler selv jeg at nå har nok erfaring til å gjøre det, forteller Stian Halvorsen.

Halvorsen har tidligere jobbet hos Forsvarets Forskningsinstitutt på Kjeller, og i løpet av den tiden opparbeidet han seg solid kunnskap om maskinering.

- De siste seks årene har jeg jobbet som salgsteknikker hos Ing. Yngve Ege AS. Der jobbet jeg med svært gode produkter, lærte meg betydningen av å jobbe med de beste verktøyene, samt bygde meg opp god erfaring om maskinering.

Som utegående selger har jeg stadig blitt spurt om jeg kjenner noen eller kan anbefale noen som kan utføre forskjellige type jobber. Min erfaring er at det er et stort behov i markedet for den type bedrift som jeg nå starter opp, forteller Halvorsen.

 

Velger seg Haas

Tanken bak firmaet CNC Deler er å dekke litt av behovet for utvikling av prototyper og mindre serier.

- Basert på den korte tiden jeg har vært i drift, så ser dette ut til å være en god tanke. Da jeg flyttet inn i mine nye lokaler, skjedde det samtidig med installasjon av min nye Haas CNC maskin. Modellen heter ST20Y, og dette er en veldig anerkjent maskin uttaler bedriftslederen, og legger til:

- Flere av mine tidligere kunder snakker svært varmt om Haas, og både prisen og når maskinen kunne leveres passet meg bra. Leverandøren er kjent for rask respons ved behov for service, og nesten alt av teknisk og programmering kan læres via Youtube. Haas drifter sin egen Youtube-kanal, og dette hjelper meg veldig hvis det er enkle problemstillinger som jeg kan løse selv, avslutter Stian Halvorsen.

 

Les mer på www.cncdeler.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109