23948sdkhjf

Fleksibel og nøyaktig senterstikke

Den nye C3 senterstikken for smådeler fra Gressel kombinerer kompakthet, enkel håndtering og høy spenningskraft med et praktisk hurtigbyttesystem for fleksibel bruk for effektiv maskinering.

 

Den helt nyutviklede senterstikken C3 for smådeler kompletterer produktutvalget for oppspenningsteknologi for emner for fullstendig bearbeiding av opptil 5-akse presisjonsdeler. Med utvidelsen av Gressel oppspenningsteknologi for 5-akset / 6-sidig bearbeiding, dekker den sveitsiske produsenten nå et bredt spekter av små deler og til og med mellomstore arbeidsstykker fra ett system.

 

Høy nøyaktighet over tid

C3 senterstikke for smådeler er preget av en rekke nyttige innovasjoner: den har en kompakt design for best tilgjengelighet og et stort klemområde for universell bruk. Dens hurtigskiftende kjevesystem er laget for verktøyfri etterkjøring uten å kaste bort tid, og det har også en høy klemmekraft for reproduserbar presis fiksering av veldig forskjellige arbeidsstykker. Den herdede og rustfrie kroppen er utviklet for en meget høy langsiktig nøyaktighet. 16 varianter er tilgjengelige for optimal klemmesystemstruktur.

 

Høy pålitelighet

De forskjellige herdede bakkene kan skiftes på få sekunder uten bruk av verktøy. Det standard modulære systemet til C3 er basert på to grunnleggende kropper i lengdene L-80 og L-100. Kjever 45 og 70 millimeter brede kan monteres på samme understell, avhengig av arbeidsstykkets størrelse og tilstand. De forskjellige herdede (54 - 56 HRC) bakkene kan skiftes uten verktøy på få sekunder.

C3 har maks. tiltrekkingsmoment på 50 Newton meter og en maksimal klemkraft på opptil 16 kilonewton. Dette sikrer et veldig høyt nivå av pålitelighet i alle bearbeidingsoperasjoner. 

 

Fleksibel bruk

C3 kan monteres enkeltvis eller flere ganger på standard-, spesial- eller adapterplater med to skruer og to justeringsbolter. I tillegg kan den utstyres med lokaliseringspinner for nullpunkt klemmesystemer, noe som betyr at den også er kompatibel med nullpunktssystemene fra forskjellige produsenter på markedet.

Takket være det kompakte designet og den symmetriske tilgjengeligheten, er C3 senterstikke egnet for et bredt spekter av bruksområder i 5-sidig komplett maskinering. Stikkene er designet for integrering direkte i, eller på en pall, så vel som på et skillehode, for 4- eller 5-akset bearbeiding på tilsvarende vertikale og horisontale bearbeidingssentre.

 

For mer informasjon se: www.ravema.no og www.gressel.ch

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156